reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam...

Nie odzywałam się bo byłam w szpitalu....niestety nie jestem już w ciąży Zobacz załącznik 132992 na usg wyszło że dzidzia sie nie rusza a serduszko nie bije :-(Zobacz załącznik 132992
nie będę nic więcej pisać bo to nic ciekawego...
jakoś się trzymam choć jest mi ciężko, nie mogę przestać o tym myśleć :-( i są takie chwile że.... Zobacz załącznik 132992

przepraszam nie chciałam Wam psuć nastrojów....

Patrysiu moje największe gratulacje, super że się udało tak za pierwszym razem :tak: życzę aby dzidzia zdrowo sie rozwijała :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

o jejku kochana nie wiem co napisać tak mi przykro czemu tak się dzieję czemu:-:)-:)-(coś czułyśmy że jest nie tak o jeny nawet nie wiem co mam napisać:-:)-:)-(tule mocko i wiem że jeszcze będziesz miała fasolke i napewno tym razem doniesiesz ciąże wiem że może być ciężko moja siostra też utraciła maleństwo i bardzo to przeżywała:-(kochana niesmutaj się choć wiem że to są tylko słowa uczuć nie zmylisz oj kochana przykro mi mocko:-(

reklama
Witam dziewczynki

Wiwlkie gratulacje dla Ciebie patrysia86 :-) szczęsliwych 8miesięcy :tak:

Paula strasznie mi przykro niema słow ktore mogły by pomóc więc tulam mocno....

Dziewczynki mi od jakiegos tygodnia twardniał brzuch czułam to codziennie coraz cześciej i wczoraj byłam u lekarza dostalam leki
Feneterol i Isoptin na podtrzymanie ciazy bo lekarza niepokoiły te twardniania ktore akurat przy nim tez mi sie zdarzyły.... sprawdził dzidzie wszystko wporzadku ale jest dalej ułozona w pozycji posladkowej i to tez wpywac moze na te twardnienie bo niunia mnie kopie ku wyjsciu lekarz mowi ze to moze wywołac wczesniejszy porod i lepiej dmuchac na zimne....

mam tylko nadzieje ze to przejdzie i ze bedzie wszystko ok ze dzidiza wytrzyma chociaz do tego 38tyg.... tak bardzo bym chciała...
aha i wklejam obiecane fotki....
skanuj0005.jpg
Kopia skanuj0006.jpg
http://http://tmp2.glitery.pl/obrazki/128/45/2-Wanesa-5185.jpg

pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczynki.

Agnieszka 12 widzę że twoja dzidzia też się ułożyła posladkowo napisz mi co mówi lekarz o porodzie ???? Bo ja mam ten sam problem. Wiem że to jeszcze dużo czasu i może się przekręcić ale ja juz mam stresa:szok: Bo rozumiem ze to też będzie twój drugi poród??? A na kiedy masz termin??? Jeżeli chodzi o te leki to ja brałam dokładnie takie same w pierwszej ciąży od 29 tc do 38 miałam odstawione. A małemu przestało sie śpieszyć i urodził sie w 41 tc. Także nie martw sie napewno wszystko bedzie ok:-):-):-)

Witam...

Nie odzywałam się bo byłam w szpitalu....niestety nie jestem już w ciąży Zobacz załącznik 132992 na usg wyszło że dzidzia sie nie rusza a serduszko nie bije :-(Zobacz załącznik 132992
nie będę nic więcej pisać bo to nic ciekawego...
jakoś się trzymam choć jest mi ciężko, nie mogę przestać o tym myśleć :-( i są takie chwile że.... Zobacz załącznik 132992

przepraszam nie chciałam Wam psuć nastrojów....

Patrysiu moje największe gratulacje, super że się udało tak za pierwszym razem :tak: życzę aby dzidzia zdrowo sie rozwijała :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Paula bardzo mi przykro ze musisz przezywać taki dramat:-(Wiem że żadne słowa teraz Cie nie pocieszą pozatym ktoś to tego nie przezył nie jest na pewno w stanie wyobrazić sobie twojego bólu:-( Ale pamietaj jestesmy z Tobą:blink:

Witam i ja....

Agnieszka12- Cudne te foteczki...znaczy cudna mala
dziewczyneczka!!!!! Z calego serca GRATULUJĘ
Pulinko- bardzo Ci wspolczuję. Niestety takie rzeczy sie zdarzają.
Niestety natura robi co uzna za sluszne...nie oznacza to jednak ze nie bedziesz mogla miec wiecej dzieci..Trzymaj sie Paulinko i badz dzielna!!!!!!

Witam dziewczynki

Wiwlkie gratulacje dla Ciebie patrysia86 :-) szczęsliwych 8miesięcy :tak:

Paula strasznie mi przykro niema słow ktore mogły by pomóc więc tulam mocno....

Dziewczynki mi od jakiegos tygodnia twardniał brzuch czułam to codziennie coraz cześciej i wczoraj byłam u lekarza dostalam leki
Feneterol i Isoptin na podtrzymanie ciazy bo lekarza niepokoiły te twardniania ktore akurat przy nim tez mi sie zdarzyły.... sprawdził dzidzie wszystko wporzadku ale jest dalej ułozona w pozycji posladkowej i to tez wpywac moze na te twardnienie bo niunia mnie kopie ku wyjsciu lekarz mowi ze to moze wywołac wczesniejszy porod i lepiej dmuchac na zimne....

mam tylko nadzieje ze to przejdzie i ze bedzie wszystko ok ze dzidiza wytrzyma chociaz do tego 38tyg.... tak bardzo bym chciała...
aha i wklejam obiecane fotki....
Zobacz załącznik 133022
Zobacz załącznik 133023
http://http://tmp2.glitery.pl/obrazki/128/45/2-Wanesa-5185.jpg

pozdrawiam Was wszystkie

dziekuje tobie PAULA także za gratulacje:-)śliczne zdjęcia:tak:nie martw sie juz ginekolog zaradził coś na te skurcze co uda się napewno do tego 38 tygodnia odgonić poród:tak:

witam ja sie i w niedziele z wami..

agnieszko super foteczki malej ksiezniczki..bedzie dobrze musisz wytrwac do 38 tyg bedzie dobrze,ksiezniczka w tym pomorze.jak ja bylam ostatnio caly czas w szpitalu to mowili byle do 30 tyg w 30 tyg moze malutka sie urodzic..ale ja tez prosze boda bo wytrzymalysmy do 38 tyg..

Witam niedzielnie...
okruszynka - co do ułozynia dzidzi to lekarz mowi z ejezeli to sie niezmieni to cc dwa tygodnie wczesniej ( przed terminem porodu) i ze on mi zrobi to cc.... wiec o tyle czuje sie bezpiecznie ze to On by mi to robił, ale oczywiscie wolałabym zeby dzidzia sie odwrocila i rodzic naturalnie... zobaczymy... a u Ciebie ktory tydzien ciazy i na kiedy masz termin porodu? ja mma termin na 15sierpnia

Czarodziejko dziekuje;-)

Patrysia niema za co ciesze sie ze nowe fasolki na forum:tak:

Kiki no widzisz wiec w 30 moze sie juz rodzic skoro lekarze mowia zeby choc do tego tygodnia wytrwac.... ciekawe czy u nas w polsce tez tak myslą ....
buziaki i powodzenia, zdrówka!!!

Witam sie z Wami w ta niedziele

Paulo, bardzo mi przykro z powodu fasolki...Tule Cie mocno...Teraz jest Ci ciezko, ale niedlugo znowu usmiechnie sie do Ciebie sloneczko...Jestesmy z Toba Kochana!

reklama
Witam.
Jestem nowa na forum, w sierpniu zaczynamy starania o wymarzona coreczke :)
Mamy juz syna wiec przydala by sie cora hehe
Zamierzam sie zastosowac do wszytkich mozliwych "przepisow" i zwiekszyc szanse :)

Do góry