reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aniu ,Pyszczku w koncu sie odezwalyscie:-)

Aniu co bedziesz teraz remontowac??nie chce byc niegrzeczna ale nie dostalysmy zdjec Twojej antresoli!!co do deszczu to ja tez uwielbiam jak w cieplutki dzien popada bo potem powietrze tak zarabiscie mi pachnie ehh;-)

Pyszczek mi tez sie tak jakos wydaje ze u Ciebie chlopaak bedzie...nie wiem czemu hehe:-)chcialabym miec chlopca ale jakos imie mam wybrane dla dziewczynki...miala byc Kaja ale mojemu m sie nie podoba wiec padlo na Nadia bo podoba sie mi i m:-)
Pyszczku a wiesz ze mi sie w ten majowy weekend tez suwaczek popsol tj tobie a potem sie naprawil sam hehe:-)pewnie jakis blad ma ta strona:-)

Paula dzis mnie/nas czeka rozmowa bo m mial to wczoraj zalatwic jako ze "szefem"jest jego kolega ze szkoly ale jakos mu nie wyszlo ehh:-(3mam kciuki za Twoje dzisiejsze usg

Patrysia
tez mam nadzieje ze @nie przyjdzie:-)

Beti a co u Ciebie slychac??

Paula no to przykro :confused: ale nie martw się, na pewno wkrótce pogodzisz się z M, a teraz myśl o sobie i o dzidzi i się nie denerwuj :tak:

Patrysia ja też bym się cieszyła Twoją fasolką :-D czekaj spokojnie, już niedługo będziesz wiedziała ;-)

Gosia dlatego jak się suwaczek psuje to ja nie interweniuję tylko czekam aż sam się naprawi ;-):-)
Gosia, czy Ty już coś przytyłaś?? Bo ja od ostatniej wizyty miesiąc temu prawie nic :sorry2:

Gosia ja mam takie przeczucie że synek u mnie będzie :tak: ale jakby co to nie mówię głośno, bo jak wyjdzie dziewczynka to będzie głupio że mnie intuicja zawiodła :-D hehhe, oby zdrowe - jeszcze raz to powiem :tak:

A Ty imię dla dziewuszki szykujesz, skoro chcielibyście chlopca? :) heheh dla synka imienia szukaj Gosiu

Pyszczek ja tez prawie nic ok 400gram wiec chyba malo??Pyszczek kiedy Ty masz nastepne usg??Bo mi lekarka powiedziala ze nastepbe usg bedzie za 2mce to polowkowe bo wszystko jest w porzadku..a jak u Ciebie??

Gosiu wiem ....te zdjęcia....ale w domu nie chce mi sie nawet do kompa siadac ....a mam je na tel męza....ale obiecuje ze jak juz tteraz zrobie remont to wtedy zdjęcia wkleje ....
a będe robic chłopców pokój i w naszym salonie tez sie zmiany szykują ....ale powoli stopniowo bo jeszcze tu musimu mieszkac a w remoncie to nie jest proste :)

Ja jak byłam w ciąży to też tak z początku nie tyłam tak do 5 miesiąca normalnie wchodziłam w swoje spodnie no to że miałam rozpięte bo brzusio już był duży:-)hmm a cere miałam ładną i wogóle mówili mi że łądnie w ciąży wyglądałąm co wiecie może faktycznie chłopaczki będą u was:-)

Gosia to ja podobnie jak Ty przytyłam, czyli całe nic :sorry2: a następne usg zalecił mi mój ginek około 20-22 tygodnia ciąży, czyli tez gdzies za około 2 miesiące, no i to będzie połówkowe, bo skoro jest wszystko oki to nie ma sensu do tego czasu robić ;-)

Patrysia ja też w swoich spodniach normalnie chodzę, tylko nie zapinam na guzik, kamufluję się paskiem i dłuższymi bluzkami zakrywającymi pas :-D bo brzuszek powoli zaczyna wystawać. A cerę też mam ładną, tzn ja nigdy nie miałam problemów z krostkami i teraz też nie, ani jednej krostki :-)

reklama
Patrysia ja też w swoich spodniach normalnie chodzę, tylko nie zapinam na guzik, kamufluję się paskiem i dłuższymi bluzkami zakrywającymi pas :-D bo brzuszek powoli zaczyna wystawać. A cerę też mam ładną, tzn ja nigdy nie miałam problemów z krostkami i teraz też nie, ani jednej krostki :-)

może to jakiś znak:-)ja tak samo chodziłam bo jednak ciążowe spodnie nie są az tak super dlatego nosiłam swoje i dłuższe bluzki aby nie było widać że mam rozpięte:-Da cerę też mam ok bez trądziku ale podobnoż na dziewczynke wyskakują i puchnie się co też nie powiedziane bo jak pisałam wcześniej kumpela była spuchła i krosty(no ale to zawsze miała)a jednak chłopak ale wiecie we wikszości to dziewczynka zabiera urode a chłopcy ją przywracają:-);-)

Do góry