reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej!!

Paula a Ty o ktorej masz usg??ja wierze ze i u Ciebie bedzie wszystko ok:-)

Patrysia i Czarodziejka
chcialabym chlopca ale jednak uwazam ze przepowiadanie teraz plci to jednak za wczesnie:-)no ale oby miala racje moja lekarka:-)

reklama
WITAM SIE I JA:-)
U mnie pogoda jak wczoraj i bez deszczu a wczoraj nawet wieczorem było słońce:dry:
PAULA nie stresuj sie usg będzie super zobaczysz a jeśli chodzi o M tak to bywa z nimi:baffled:

Pisałam że deszczu nie ma a jednak popadał włąśnie:-Da tak wogóle kobitki zobaczyłam swoje wszystkie zapiski tak z ostatnich cykli i wiecie co mam takie -25dc,26dc,27dc i raz nawet 29dc ale tylko raz a nie 28dc :confused:no ale i tak testuje w sobote no chyba że @ przylezie:wściekła/y:

hej dziewczynki,
ja was podczytuje i ciesze sie ze u was wszystko dobrze ,
czekam na wyniki testowania :):):)
u mnie nic nowego ..nawał pracy , koncze pierwsze opakowanie cilestu i przymierzam siie do remontów ...

uznacie mnie za idiotke moze ale ja uwielbiam deszcz o tej porze roku ...kojarzy mi sie z bardzo fajnym beztroskim okresem mojego nastoletniego zycia kiedy to w taka pogodę siadałam pod kocem i daszkiem na tarasie i wczytywałam sie w ksiązki Musierowicz ....uwielbiam je i własnie szukam pakietu na allegro....musze sobie zrobic powtórke :) choć przy chłopcachh to zakrawa o cud :)

buziaki dziewuszki :)

Cześć Dziewczyny :-)

Gosia ja również bardzo się cieszę że z Tobą i maleństwem wszystko oki :-) no i może rzeczywiście będzie chłopczyk :-D mi mój gin też tak między slowami delikatnie zasugerował że dzidzi coś między nogami dynda :-D pisałam Wam wczesniej, ale sam gin powiedział że jeszcze nie wiadomo co to jest i nic nie powie. Ale co zwróciło moją uwagę to fakt, że ostatnio jak byłam na usg to ginek mówił - teraz "go" zmierzymy, albo "jest tak obrócony że ładnie widać" Hehheheh :szok::-D czyżby ginek wiedział coś czego ja nie wiem? hehe .. zobaczymy

Paula mam nadzieję że szybko pogodzisz się z M i razem pójdziecie pooglądać maluszka :tak: oby wszystko było dobrze z Waszym bobaskiem :tak::-)

Anufifi ja lubię za to ciepły, letni deszcz..;-) Aniu już kończysz jedno opakowanie Cilestu, widzisz jak szybko leci, jeszcze dwa i staranka :-) będę kibicować

Ja też dzisiaj od rana jestem zajęta, bo wieczorem mamy gościa, a dawno nie sprzątałam, więc dzisiaj się wzięłam za mieszkanie, sprzątam, piorę , prasuję itd.
A jeszcze postanowiłam sobie że będę codziennie coś robić do mojej pracy mgr - czytać artykuły które zbieram, szukać nowych, myślec nad koncepcją pracy i w koncu chce zacząć pisać, bo ani się obejrzę a czas do listopada zleci, a chciałabym do porodu wyrobić się z napisaniem pracy :tak:

Więc rzadziej tu do Was zaglądam, ale jednak :-)

Patrysia oby @ nie przyszła, fajnie byłoby gdybyś była już zafasolkowana :tak:
Czarodziejka bo u nas na Lubelszczyźnie to boćków dostatek :-D serio, jeździliśmy trochę z M w majowy weekend to tu to tam i tyle bocianów widzieliśmy że szok ;-)
Gosia suwaczek mi się nawrócił :-D
Beti Buziak!

Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!

reklama
ANUFIFI szybko zleci czas i będziemy czekać na twoje testownko;-):-)ja sie ciesze że troche popadało bo już długo nie było ani kropli tylko słonce co lubie jak jest ciepło no ale natura i my troche potrzebujemy tego deszczyku:tak:
PYSZCZKU och tak chciałabym mieć w brzusiu fasolke:tak:tak blisko do testowania a boje sie że przyjdzie @ bo troche brzusio bobolewał no ale mam nadzieję że to na fasolke i te cycuszki juz troche słabiej ale jednak:-)

Do góry