reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej!!

Paula a Ty o ktorej masz usg??ja wierze ze i u Ciebie bedzie wszystko ok:-)

Patrysia i Czarodziejka
chcialabym chlopca ale jednak uwazam ze przepowiadanie teraz plci to jednak za wczesnie:-)no ale oby miala racje moja lekarka:-)

reklama
WITAM SIE I JA:-)
U mnie pogoda jak wczoraj i bez deszczu a wczoraj nawet wieczorem było słońce:dry:
PAULA nie stresuj sie usg będzie super zobaczysz a jeśli chodzi o M tak to bywa z nimi:baffled:

Pisałam że deszczu nie ma a jednak popadał włąśnie:-Da tak wogóle kobitki zobaczyłam swoje wszystkie zapiski tak z ostatnich cykli i wiecie co mam takie -25dc,26dc,27dc i raz nawet 29dc ale tylko raz a nie 28dc :confused:no ale i tak testuje w sobote no chyba że @ przylezie:wściekła/y:

hej dziewczynki,
ja was podczytuje i ciesze sie ze u was wszystko dobrze ,
czekam na wyniki testowania :):):)
u mnie nic nowego ..nawał pracy , koncze pierwsze opakowanie cilestu i przymierzam siie do remontów ...

uznacie mnie za idiotke moze ale ja uwielbiam deszcz o tej porze roku ...kojarzy mi sie z bardzo fajnym beztroskim okresem mojego nastoletniego zycia kiedy to w taka pogodę siadałam pod kocem i daszkiem na tarasie i wczytywałam sie w ksiązki Musierowicz ....uwielbiam je i własnie szukam pakietu na allegro....musze sobie zrobic powtórke :) choć przy chłopcachh to zakrawa o cud :)

buziaki dziewuszki :)

Cześć Dziewczyny :-)

Gosia ja również bardzo się cieszę że z Tobą i maleństwem wszystko oki :-) no i może rzeczywiście będzie chłopczyk :-D mi mój gin też tak między slowami delikatnie zasugerował że dzidzi coś między nogami dynda :-D pisałam Wam wczesniej, ale sam gin powiedział że jeszcze nie wiadomo co to jest i nic nie powie. Ale co zwróciło moją uwagę to fakt, że ostatnio jak byłam na usg to ginek mówił - teraz "go" zmierzymy, albo "jest tak obrócony że ładnie widać" Hehheheh :szok::-D czyżby ginek wiedział coś czego ja nie wiem? hehe .. zobaczymy

Paula mam nadzieję że szybko pogodzisz się z M i razem pójdziecie pooglądać maluszka :tak: oby wszystko było dobrze z Waszym bobaskiem :tak::-)

Anufifi ja lubię za to ciepły, letni deszcz..;-) Aniu już kończysz jedno opakowanie Cilestu, widzisz jak szybko leci, jeszcze dwa i staranka :-) będę kibicować

Ja też dzisiaj od rana jestem zajęta, bo wieczorem mamy gościa, a dawno nie sprzątałam, więc dzisiaj się wzięłam za mieszkanie, sprzątam, piorę , prasuję itd.
A jeszcze postanowiłam sobie że będę codziennie coś robić do mojej pracy mgr - czytać artykuły które zbieram, szukać nowych, myślec nad koncepcją pracy i w koncu chce zacząć pisać, bo ani się obejrzę a czas do listopada zleci, a chciałabym do porodu wyrobić się z napisaniem pracy :tak:

Więc rzadziej tu do Was zaglądam, ale jednak :-)

Patrysia oby @ nie przyszła, fajnie byłoby gdybyś była już zafasolkowana :tak:
Czarodziejka bo u nas na Lubelszczyźnie to boćków dostatek :-D serio, jeździliśmy trochę z M w majowy weekend to tu to tam i tyle bocianów widzieliśmy że szok ;-)
Gosia suwaczek mi się nawrócił :-D
Beti Buziak!

Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!

reklama
ANUFIFI szybko zleci czas i będziemy czekać na twoje testownko;-):-)ja sie ciesze że troche popadało bo już długo nie było ani kropli tylko słonce co lubie jak jest ciepło no ale natura i my troche potrzebujemy tego deszczyku:tak:
PYSZCZKU och tak chciałabym mieć w brzusiu fasolke:tak:tak blisko do testowania a boje sie że przyjdzie @ bo troche brzusio bobolewał no ale mam nadzieję że to na fasolke i te cycuszki juz troche słabiej ale jednak:-)

Do góry