Cześć Dziewczyny :-)
Gosia ja również bardzo się cieszę że z Tobą i maleństwem wszystko oki :-) no i może rzeczywiście będzie chłopczyk
mi mój gin też tak między slowami delikatnie zasugerował że dzidzi coś między nogami dynda
pisałam Wam wczesniej, ale sam gin powiedział że jeszcze nie wiadomo co to jest i nic nie powie. Ale co zwróciło moją uwagę to fakt, że ostatnio jak byłam na usg to ginek mówił - teraz "
go" zmierzymy, albo "jest tak obróco
ny że ładnie widać" Hehheheh
czyżby ginek wiedział coś czego ja nie wiem? hehe .. zobaczymy
Paula mam nadzieję że szybko pogodzisz się z M i razem pójdziecie pooglądać maluszka
oby wszystko było dobrze z Waszym bobaskiem
:-)
Anufifi ja lubię za to ciepły, letni deszcz..;-) Aniu już kończysz jedno opakowanie Cilestu, widzisz jak szybko leci, jeszcze dwa i staranka :-) będę kibicować
Ja też dzisiaj od rana jestem zajęta, bo wieczorem mamy gościa, a dawno nie sprzątałam, więc dzisiaj się wzięłam za mieszkanie, sprzątam, piorę , prasuję itd.
A jeszcze postanowiłam sobie że będę codziennie coś robić do mojej pracy mgr - czytać artykuły które zbieram, szukać nowych, myślec nad koncepcją pracy i w koncu chce zacząć pisać, bo ani się obejrzę a czas do listopada zleci, a chciałabym do porodu wyrobić się z napisaniem pracy
Więc rzadziej tu do Was zaglądam, ale jednak :-)
Patrysia oby @ nie przyszła, fajnie byłoby gdybyś była już zafasolkowana
Czarodziejka bo u nas na Lubelszczyźnie to boćków dostatek
serio, jeździliśmy trochę z M w majowy weekend to tu to tam i tyle bocianów widzieliśmy że szok ;-)
Gosia suwaczek mi się nawrócił
Beti Buziak!
Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!