reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti u Kacperka na bilansie 2-latka wykryto szmer w serduszku naszczęście niewinny i teraz musimy co rok jeździć na kontrole :tak:
Trzymam kciuki za Wasze staranka! :-)

Anufifi udanych zakupów :tak:

reklama
WITAM KOBITKI:-)
u mnie juz coraz ciezej jak nazekałam ze niemam brzucha tak teraz to wszystko staje sie coraz ciezejsze do zrobienia, ostatnio zaczeły mnie łapac skórcze łydek nocne choć myślałam miałam nadzieje że w tej ciązy mnie to ominie a jednak nie:baffled: łykam magnafer B6 i mam nadzieje ze bedzie juz mniej tych sytuacji, co do brzusia to czasami w drzwiach zapominam ze sie juz nie mieszcze hehe poczucie przestrzeni mam jakies do tyłu:-D załozenie butów juz tez jest coraz cieższe.... ah te uroki duzego brzucha:-D:-D:-D
ale za to dzidzia juz tak super kopie i wystawia nózki już to tak fajnie można zobaczyć:-):-):-) na brzuchu :laugh2:
szukam pomału wózka i juz mam jeden na oku jeszcze cos poszukam a jak nieznajde to jutro kupie ten;
MUTSY COLLEGE PURPLE Na StElAżU 4RIDER (623227908) - Aukcje internetowe Allegro.

hehe no tak taki urok dużego brzusia:-Dwózek jest śliczny:tak:

Patrysiu biały śluz i podwyższona tempka to ciąża na 100% :tak: ja mam tego białego śluzu co nie miara, muszę nosić wkładki higieniczne :eek::happy:

co do temki to nie wiem jaka mam ale ten biały śluz jest go dużo ostatnio pobolewa brzuch jak na@ (może fasolke:-D) a dziś ściąga mi się jak kilka dni temu pierś wtedy to były dwie teraz jedna nie boli ale się tak ściąga:eek:no i senna jestem no ale to może dlatego bo dominiś w nocy się budzi co wiecie jak to wtedy jest:baffled:ale ja wiecie co troche juz tak nie mysle o tych objawach bo poobliczeniu wszystkiego od tip topa to bym była w 2 tygodniu i 4 dniu ciąży a co w takich tygodniach mog a być za objawy żadne dlatego czekam na ten dzień @ i wtedy zobaczymy czy jest czy nie:tak:

Witajcie:-D

jak tam dzionek mija?:-)
Ja dziś miałam testowac, ale poczekam jeszcze dwa dni. Jak @ się nie zjawi to wtedy:tak:

oj kochana nie mogę sie doczekać twojego testowanka:tak::-)

Beti u Kacperka na bilansie 2-latka wykryto szmer w serduszku naszczęście niewinny i teraz musimy co rok jeździć na kontrole :tak:
Trzymam kciuki za Wasze staranka! :-)

u mojego synka juz od pół roczku jak ma słyszy się te szmery i cxały czas na kontrole ale uffffffffff na szczęście nie są groźne ale trzeba je kontrolować:tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I BUUUUZIAKI:-)

Aj.. piszecie o tym biały śluzie i już się pogubiłam:-(
Bo u mnie nie ma śluzu:-:)eek:
@ brak.. piersi po bokach bolą, brzusio od czasu do czasu pobolewa, tempka w normie, senna jestem i rano się budzę i spac nie mogę.
Ja to chyba jakaś pogibana jestem..:baffled:

Aj.. piszecie o tym biały śluzie i już się pogubiłam:-(

Bo u mnie nie ma śluzu:-:)eek:
@ brak.. piersi po bokach bolą, brzusio od czasu do czasu pobolewa, tempka w normie, senna jestem i rano się budzę i spac nie mogę.
Ja to chyba jakaś pogibana jestem..:baffled:

kochana nie zamartwiaj się:tak:śluzu w sumie nie jest powiedziane że musi być bo jedne nie miały(może w środku a ty o tym nie wiesz)a fasolki są;-)poczekaj troche lub na betke tam na 100%byś już wiedziała:tak:

reklama
Do góry