P
patrysia*
Gość
Juz siostrzyczki pojechałymiło spędziłyśmy dzień na,na placu zabaw i pospacerowałyśmy sobie co udany dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja osobiscie wole poczekac do dnia spodziewanej @...bo potem jak robilam, wczesniej - wychodzil negatywny - to zastanawialam sie...a moze za wczesnie i dlatego..a moze jestem i zadreczlam sie bardziej
a teraz to czuje sie fatalnie...taka mega zmeczona brzuszek pobolewa jak na @ cycuchy swedza i wylewaja sie ze stanika i jak szybko wstaje boli mnie dolem kluje (co mialam w pierwszej ciazy bardzo dlugo do ok 3 mc ciazy)...i nigdy nie mialam takiej temp- dzis mam az 37,6...a nie jestem chora/ !!!regularnie temp. idzie w gore o 2 kreski...a testuje w piatek...albo jak wytrzymam w sobote
Kurcze, boje sie strasznie, ze natura plata mi figla...i znowu bedzie niepotrzebne rozczarowanie...
Jestem :-) i niosę dobre wieści
Z naszym bobaskiem wszystko ok Rośnie tak jak powinien, przezierność karkowa wyszła 1mm, czyli lekarz powiedział że wszystko dobrze. Nawet oglądałam dzisiaj mózg naszego bobo Dwie półkule są, wszystko symetryczne, oczka też, rączki i nóżki po tyle paluszków ile trzeba Wymiary kości udowej też ok i nosowej też :-)
Bardzo się cieszę !
Następne usg jeśli nadal będzie wszystko oki, będzie dopiero w 20-22 tygodniu, wtedy pewnie poznamy płeć. A na razie super :-)
Mam zmniejszyć dawkę luteiny i na razie do 16go tygodnia brać już tylko po dwie tabletki rano i wieczorem. No i na wszelki wypadek współżycie mamy nadal ograniczać ale to nic, damy radę :-)