reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agniesiak to masz rocznice tego samego dnia co i Pyszczek :-):-):-)

Anufifi to dobrze że już zdrowi jesteście a co do remontu to ja też lubie raz na jakiś czas coś pozmieniać :tak:

Nabiegałam się trochę i czuje że coś brzuch mi się napina....muszę trochę odpocząć :tak: najlepiej byłoby poleżeć ale nie ma gdzie :baffled:

O proszę:-D To z Pyszczkiem niedługo świętujemy:tak::-D
Odpoczywaj, odpoczywaj:tak:
Mam nadzieję, że moja @ nie przyjdzie..;-)

reklama
Agniesiak a dlaczego jutro nie zatestujesz? jak @ sie nie pojawi to śmiało możesz już zatestować :tak: ja testowałam 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły 2 kreseczki, co prawda ta druga była słaba ale juz w dniu @ była mocniejsza :tak:

Agniesiak a dlaczego jutro nie zatestujesz? jak @ sie nie pojawi to śmiało możesz już zatestować :tak: ja testowałam 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły 2 kreseczki, co prawda ta druga była słaba ale juz w dniu @ była mocniejsza :tak:
Od tego roku mam cykle 28 dniowe ale w poprzednim to było różnie. Najdluższy to był 31 dni więc troche się boję jutro.. może poczekam jeszcze parę dni, jak nie przyjdzie to wtedy zrobię:tak:

to i tak nic nie zmieni ale ja nie portafiłabym tyle sie zastanaawiac czy sie udało czy nie ...osobiście wole wiedziec wczesniej , ale rozumiem ze każdy podchodzi inaczej ...tak to zauwazyłam własnie tutaj na forum

reklama
ja też bym nie wytrzymała
i dzisiaj testowała....dziewczyny czasem 5 dni przed @ testuja i wychodzi :):):)

tak jak mnie :-p

Witam dziewczynki

dzisiaj jestem już w pracy, ale miałam kilka zaległości i zgłaszam sie już do Was
Syneczek jeszcze chory ale juz nie gorączkuje

Byłam z nim 2 dni na opiekuńczym

powiedziałam swojemu szefowi, ze mnie cały m-c maj nie będzie :-) miałam cykora ale dałam rady to wyrzucić z siebie...

jeszcze jutro i woooolne, wracam na czerwiec i od lipca do rozwiązania czyli do 31.08 free :tak::-);-)

muszę pozdawać te wszystkie kijowe egzaminy na uczelni w czerwcu, podczas sesji, zebym nie miałam poprawek na poród :-D;-) jeszcze jeden rok i będę mieć te cholerne mgr :eek::happy:

Kiki biedaku Ty nasz, ale Ty się dziewczyno nacierpisz i akurat teraz w ciązy :-(

Pyszczku czekamy na relacje z Usg

wszystkie serdecznie pozdrawiam i nie zapominam o zdjeciu brzusia, teraz nie miałam do tego głowy ale obiecuję poprawę :zawstydzona/y:

Do góry