reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agniesiak to masz rocznice tego samego dnia co i Pyszczek :-):-):-)

Anufifi to dobrze że już zdrowi jesteście a co do remontu to ja też lubie raz na jakiś czas coś pozmieniać :tak:

Nabiegałam się trochę i czuje że coś brzuch mi się napina....muszę trochę odpocząć :tak: najlepiej byłoby poleżeć ale nie ma gdzie :baffled:

O proszę:-D To z Pyszczkiem niedługo świętujemy:tak::-D
Odpoczywaj, odpoczywaj:tak:
Mam nadzieję, że moja @ nie przyjdzie..;-)

reklama
Agniesiak a dlaczego jutro nie zatestujesz? jak @ sie nie pojawi to śmiało możesz już zatestować :tak: ja testowałam 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły 2 kreseczki, co prawda ta druga była słaba ale juz w dniu @ była mocniejsza :tak:

Agniesiak a dlaczego jutro nie zatestujesz? jak @ sie nie pojawi to śmiało możesz już zatestować :tak: ja testowałam 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły 2 kreseczki, co prawda ta druga była słaba ale juz w dniu @ była mocniejsza :tak:
Od tego roku mam cykle 28 dniowe ale w poprzednim to było różnie. Najdluższy to był 31 dni więc troche się boję jutro.. może poczekam jeszcze parę dni, jak nie przyjdzie to wtedy zrobię:tak:

to i tak nic nie zmieni ale ja nie portafiłabym tyle sie zastanaawiac czy sie udało czy nie ...osobiście wole wiedziec wczesniej , ale rozumiem ze każdy podchodzi inaczej ...tak to zauwazyłam własnie tutaj na forum

reklama
ja też bym nie wytrzymała
i dzisiaj testowała....dziewczyny czasem 5 dni przed @ testuja i wychodzi :):):)

tak jak mnie :-p

Witam dziewczynki

dzisiaj jestem już w pracy, ale miałam kilka zaległości i zgłaszam sie już do Was
Syneczek jeszcze chory ale juz nie gorączkuje

Byłam z nim 2 dni na opiekuńczym

powiedziałam swojemu szefowi, ze mnie cały m-c maj nie będzie :-) miałam cykora ale dałam rady to wyrzucić z siebie...

jeszcze jutro i woooolne, wracam na czerwiec i od lipca do rozwiązania czyli do 31.08 free :tak::-);-)

muszę pozdawać te wszystkie kijowe egzaminy na uczelni w czerwcu, podczas sesji, zebym nie miałam poprawek na poród :-D;-) jeszcze jeden rok i będę mieć te cholerne mgr :eek::happy:

Kiki biedaku Ty nasz, ale Ty się dziewczyno nacierpisz i akurat teraz w ciązy :-(

Pyszczku czekamy na relacje z Usg

wszystkie serdecznie pozdrawiam i nie zapominam o zdjeciu brzusia, teraz nie miałam do tego głowy ale obiecuję poprawę :zawstydzona/y:

Do góry