reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć i czołem ......

dawno nie zaglądałam, ale byłam cały tydzień na urlopie u rodziców na wsi, odpoczełam, zrelaksowałam sie i poprostu pełen luzzzzzzzzzzzz :tak: rankiem mamusia "babcia", zabierała małego więc mogłam sobie pospać, potem młodszy braciszek biegał z nim po podwórku, grał w piłke, puszczał latawca itp wiec miałam wolne .........

ale anuffi o mnie pamietała i mnie przywołała do porządku więc jestem, a potem nadrobię, jak sie uda oczywiscie calutki tydzien ...... :tak: dzidzia rośnie zdrowo, termin porodu co rusz mi sie przesuwa z dzisiejszego USG jest juz na 29 września, więc kto wie czy nie zalicze października, bo cos tak czuje koło 4.10 ......... lekarz nie bardzo chciał zdradzić, kto mieszka pod serduszkiem, ale najprawdopodobniej będzie drugi chłopiec ........ :tak::-D:tak: a imienia brak....... ale poczekamy jeszcze na potwierdzenie 25 maja i wtedy zaczniemy myśleć, jeżeli sie potwierdzi :tak: ogólnie czuje sie dobrze, zgaga troszkę dokucza :no: ale może sie okazać, że jest jakiś problem z szyjką, na razie nie ma paniki, ale zero wysiłku fizycznego, podnoszenia czyli muszę sie oszczędzać, do pracy jeszcze chodze, bo mam pracę raczej umysłową niż fizyczną, ale jak na kolejnej wizycie będzie cos niepokojącego, to ide na L4 :tak: a właśnie 1 maja zaczynam prace na nowym stanowisku, więc pewnie długo tam nie zabawię .....:tak:

pozdrawiam Was wszystkie mocno i serdecznie :tak::-D:tak:

reklama
Jarzębinko powiedział, ze widzi siusiaka ? :confused2:

mnie się domyślał ale po połówkowym już nie mam wątpliwości :-)

14 maja idę na usg 4D ;-) do innego lekarza, mój nie ma takiego sprzętu

BERSHKA JARZĘBINKA super że wasze dzieciaczki w brzusiach rosną zdrowo:tak::-)oby tak do porodu:-)ps.zdjątka dajcie brzusiaczków:-(;-)

witam was dziewczyny ja znowu po sporej przerwie.w srode wyladowalam znowu w szpitalu z atakiem i dzisiaj wyszlam do domku,juz nie daje rady nie mam pojecia co bedzie dalej...pozdrawiam was wszystkie..

Jarzębinko powiedział, ze widzi siusiaka ? :confused2:

mnie się domyślał ale po połówkowym już nie mam wątpliwości

właśnie siusiaka nie widział, chyba stwierdził tak raczej po budowie, i dlatego miał opory aby mi powiedziec, ale go poprosiłam, wiec to tylko tak najprawdopodobniej :tak::tak::tak: więc na potwierdzenie musze poczekac na 25 maja i tez myśle o USG 3/4 D :tak: muszę sie tylko zorientować gdzie w Poznaniu takowe robia

Kiki, poprawy zdrówka i samopoczucia i wzystko będzie dobrze, dasz rade ... trzymaj sie dzielnie :tak:

Dzidziuś w brzuszku skacze na całego :tak: czasami jak Oli krzyknie lub jak głośno muzyka gra lub jak leżę na jego stronie :-D to mnie kopie w nagrodę :tak:

brzuch coraz większy, jest coraz ciężej, choćby buty ubrać :zawstydzona/y:
Bershka- no wlaśnie Kochana brzuszek rośnie a my zdjątek nadal nie widziałyśmy!!!! A moze coś przeoczylam?!
Niech dzidziulek fika koziolki :)

witam was dziewczyny ja znowu po sporej przerwie.w srode wyladowalam znowu w szpitalu z atakiem i dzisiaj wyszlam do domku,juz nie daje rady nie mam pojecia co bedzie dalej...pozdrawiam was wszystkie..
Kiki Ty nas tu nie stresuj babko jedna!!!!
Wspolczuje Ci ze musisz to wszystko przechodzic....ale trzymaj sie dzielnie. Buziaki

cześć i czołem ......

...... :tak: dzidzia rośnie zdrowo, termin porodu co rusz mi sie przesuwa z dzisiejszego USG jest juz na 29 września, więc kto wie czy nie zalicze października, bo cos tak czuje koło 4.10 ......... lekarz nie bardzo chciał zdradzić, kto mieszka pod serduszkiem, ale najprawdopodobniej będzie drugi chłopiec ........ :tak::-D:tak: a imienia brak....... ale poczekamy jeszcze na potwierdzenie 25 maja i wtedy zaczniemy myśleć, jeżeli sie potwierdzi :tak:
pozdrawiam Was wszystkie mocno i serdecznie :tak::-D:tak:
Jarzebinko- poczekamy zobaczymy co tam w brzuszku slychac i kto go zamieszkuje:)
Najwaznijesze ze dzidzia zdrowa!!!!
Trzymaj sie dzielnie i zagladaj do nas czesiej

witam poranną porą ..........

i to bardzo słonecznie, bo słoneczko juz od rana zagląda do okien :tak::-D:tak:

i życzę równie słonecznego dzionka :cool2::cool2::cool2:

Witam :-)

Agniesiak jak sobotni egzamin? Trzymam kciuki za egzamin męża :tak:

Patrysia myśle że nie musisz mówić nikomu że się staracie....nic sie przecież nie stanie jak wypijesz pół lampki szampana czy wina ;-)

Czarodziejka no właśnie ja tak samo jak Ty mam czas na forum tylko wtedy jak jestem w pracy ;-) w domu zawsze jest co robić, szczególnie jak ma sie juz jedno dziecko :tak:

Pyszczek, Gosia fajnie macie że już skończyłeście 12 tydzień :tak: ja jeszcze trochę muszę poczekać i strasznie sie martwie żeby na usg okazało się że wszystko jest wporządku. :-(

Bershka zdrówka dla synka! :tak: fajnie że dzidzia kopie.:-)

Jarzębionko to super że odpoczęłaś bo jak piszesz musisz dużo odpoczywac i się oszczędzć więc korzystaj jak najwięcej :tak: a jak tylko bedziesz gorzej się czuła to idź na L4 :tak: trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Kiki o rany Ty bidulko nasza :-( trzymaj się, dasz rade! Mocno trzymam kciuki i życze zdrówka!!! :tak: Ściskam...

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i również życzę słonecznego dzionka!!! :-)

reklama
hej laseczki!!

Bershka wlasnie gdzie zdjecie brzucha??

Kiki och Ty bidulko nasza!!3maj sie mocno dla coreczki:-)bedzie dobrze!!

Paula napewno bedzie dobrze na usg a kiedy idziesz??ja ide 4maja i sie juz stresuje:-(

Aga co Ty tak wczesnie na necie dzis??
Ja tez sie wybieram do usg 3d/4d...ale to jeszcze daleko do tego:-)

Do góry