reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HE HE Chipsiary jedne:)))))
Co do bycia calymi dniami na BB, to ja tak siedzialam dlugo w ciązy na forum. Ciagle czytalam o danym tygodniu w ktorym bylam. i ciągle klepalam z dziewczynami. Teraz nie mam za bardzo na to czasu bo mam co robic przy dziecku ale pewnie jak od wrzesnia wroce do pracy to bede zagladac do Was miedzy 8:00 a 16:00 :))))) Albo jak zajde w ciąze ponownie to zlapie faze na pisanie :))))
No wlasnie jak tu gadu gadu a pranie czeka
3_13_5.gif

reklama
AGNIESIAK ja tez coś non topa zakąsze sobie z szafki:-D:-D:-D
CZARODZIEJKA no tak to jest ja ogólnie jestem cały czas w domciu bo nie pracuje no a przy synku to fakt roboty jest:tak:ja nawet jak coś robie to i tak komp jest włączony bo ogulnie nuda też jest:baffled:M pracuje teraz juz wogóle całymi dniami go nie ma bo robi schody u klientów co troche kilometrów jest ode mnie co nie warto przyjeżdżać mu do domu np. na obiad no co ogólnie jestem sama jedynie to z Dominisiem na spacerek lub w domciu się pobawimy:tak:
GIEOSKA i jak wózek wypatrzony;-)

Aga zanim ja bym do Ciebie doszla to juz nic by nie zostalo z tych chipcow:-)

Patrysia ja bym chciala quinny buzz ten link co dawalam ostatnio ale on drogi jest...ale licze ze stanieje na jesien:-)

Cześć Dziewczyny ;-)

Ja dzisiaj na chwilę bo od rana byłam na uczelni i teraz padam ze zmęczenia, a jeszcze obiad trzeba zrobić.

A tak ogólnie to ja tez już zaczęłam II trymestr :-) Mam nadzieję że wszystko będzie oki :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczoru życzę ;-)

Witam dziewczyneczki :-)

ja sobie siedzę w domu z chorym juniorem więc już nie mam tyle czasu na pisanie jak z pracy :eek: jeszcze jutro i do pracki na 2 dni ;-) później na cały m-c uciekam na L4 :tak::sorry::-p

Anufifi jak się czujesz :confused2:

Juniorek już zasnął a ja oczywiście przed spragnionym kompkiem :-p

reklama
Cześć Patrysiu

Dzidziuś w brzuszku skacze na całego :tak: czasami jak Oli krzyknie lub jak głośno muzyka gra lub jak leżę na jego stronie :-D to mnie kopie w nagrodę :tak:

brzuch coraz większy, jest coraz ciężej, choćby buty ubrać :zawstydzona/y:

Do góry