reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HE HE Chipsiary jedne:)))))
Co do bycia calymi dniami na BB, to ja tak siedzialam dlugo w ciązy na forum. Ciagle czytalam o danym tygodniu w ktorym bylam. i ciągle klepalam z dziewczynami. Teraz nie mam za bardzo na to czasu bo mam co robic przy dziecku ale pewnie jak od wrzesnia wroce do pracy to bede zagladac do Was miedzy 8:00 a 16:00 :))))) Albo jak zajde w ciąze ponownie to zlapie faze na pisanie :))))
No wlasnie jak tu gadu gadu a pranie czeka
3_13_5.gif

reklama
AGNIESIAK ja tez coś non topa zakąsze sobie z szafki:-D:-D:-D
CZARODZIEJKA no tak to jest ja ogólnie jestem cały czas w domciu bo nie pracuje no a przy synku to fakt roboty jest:tak:ja nawet jak coś robie to i tak komp jest włączony bo ogulnie nuda też jest:baffled:M pracuje teraz juz wogóle całymi dniami go nie ma bo robi schody u klientów co troche kilometrów jest ode mnie co nie warto przyjeżdżać mu do domu np. na obiad no co ogólnie jestem sama jedynie to z Dominisiem na spacerek lub w domciu się pobawimy:tak:
GIEOSKA i jak wózek wypatrzony;-)

Aga zanim ja bym do Ciebie doszla to juz nic by nie zostalo z tych chipcow:-)

Patrysia ja bym chciala quinny buzz ten link co dawalam ostatnio ale on drogi jest...ale licze ze stanieje na jesien:-)

Cześć Dziewczyny ;-)

Ja dzisiaj na chwilę bo od rana byłam na uczelni i teraz padam ze zmęczenia, a jeszcze obiad trzeba zrobić.

A tak ogólnie to ja tez już zaczęłam II trymestr :-) Mam nadzieję że wszystko będzie oki :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczoru życzę ;-)

Witam dziewczyneczki :-)

ja sobie siedzę w domu z chorym juniorem więc już nie mam tyle czasu na pisanie jak z pracy :eek: jeszcze jutro i do pracki na 2 dni ;-) później na cały m-c uciekam na L4 :tak::sorry::-p

Anufifi jak się czujesz :confused2:

Juniorek już zasnął a ja oczywiście przed spragnionym kompkiem :-p

reklama
Cześć Patrysiu

Dzidziuś w brzuszku skacze na całego :tak: czasami jak Oli krzyknie lub jak głośno muzyka gra lub jak leżę na jego stronie :-D to mnie kopie w nagrodę :tak:

brzuch coraz większy, jest coraz ciężej, choćby buty ubrać :zawstydzona/y:

Do góry