reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewuszki,
Bershka dziekuję u nas juz chyba po wirusie ....nie chce tego koszmaru nawet wspominać ....wrrr

ja ostatnio mało jestem bo sporo pracy mam więc wybaczcie , a w domu to same wiecie ...przy dwóch urwisach poprostu sie nie da....Tomuś nauczył sie włazić na krzesła i jak tylko komp włączony to wskakuje i wali w klawiature i tak smiesznie nasladuje jak my myszka rusza hihi....tak wiec ja jestem na końcu do korzystania z kompa :):):)

Buziaki kochane

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
witam was dziewczyny ja znowu po sporej przerwie.w srode wyladowalam znowu w szpitalu z atakiem i dzisiaj wyszlam do domku,juz nie daje rady nie mam pojecia co bedzie dalej...pozdrawiam was wszystkie..

ojejku ty się nam nacierpisz:-(trzymaj się mocko jeszcze troche i będzie dobrze:tak:

właśnie siusiaka nie widział, chyba stwierdził tak raczej po budowie, i dlatego miał opory aby mi powiedziec, ale go poprosiłam, wiec to tylko tak najprawdopodobniej :tak::tak::tak: więc na potwierdzenie musze poczekac na 25 maja i tez myśle o USG 3/4 D :tak: muszę sie tylko zorientować gdzie w Poznaniu takowe robia

poczekajmy do 25 maja i wtedy sie dowiemy bo może jednak być dziewczynka;-)jeśli lekarz nie pokazał siusiaka to jeszcze nie jest powiedziane że to chłopak;-)

:tak:
Patrysia myśle że nie musisz mówić nikomu że się staracie....nic sie przecież nie stanie jak wypijesz pół lampki szampana czy wina ;-)

no tak PAULA tez myśle że lampka szampana ni nie szkodzi ale jednak to jest alkochol i niechce aby moja fasolka(jeśli jest w brzuszku)poiła się alkoholem:-(no cóż zobaczymy jak to będzie:tak:jednak to tylko jedna lampka szampana i tylko to ale jadnak coś:sorry:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE JA PO ŚNIADANKO IDE NA SPACEREK CO ZAJŻE PÓŹNIEJ:-)

Gosia to Ty będziesz miała robioną przezierność 4go maja tak? Ja idę jutro, mam nadzieję że wszystko ok u maluszka :tak::-)

Bershka fajnie że już niedługo sobie w domku odpoczniesz :-) i to cały m-c ;-)

jarzębinko no to teraz trzeba imienia dla chłopca szukać ;-):-D cieszę się ze z Twoją dzidzią wszystko dobrze

Kiki kochana, ale Ty się wymęczysz przez te przypadłości chorobowe - wspólczuję Ci..:baffled: ale musisz być dobrej myśli że już do końca ciąży wszystko będzie dobrze, Twoja kruszynka sobie ze wszystkim poradzi :tak::-)

Paula rozumiem, że się martwisz, ja tez się martwię, ale staram się myśleć pozytywnie i wtedy stres schodzi na drugi plan. Nasze dzieciaczki będą zdrowe, zobaczysz! :tak::-)

Anufifi słonko no na pewno przy dwóch łobuziakach w domu jest co robić ;-) ale mam nadzieję że będziesz częściej tu zaglądać, brakuje mi Ciebie :tak::-) a jak tam Twoje zdrowie, samopoczucie, i w ogóle? Buziaki!

Patrysia, Agniesia, Margaritta, Beti, Ptasiorek, Royanna i wszystkie Laski pozdrawiam!

Gosia nie wiem co się z tamtym suwaczkiem moim dzieje, próbowałam go jeszcze raz zrobić tak samo i dalej pisało że błąd suwaczka :baffled: to chyba coś u nich na stronie..
A ten też jest ładny i mi się podoba, szczególnie te małe buciki :-D ale nie wiem co ja tak te niebieskie kolorki i odcienie wybieram, w sumie to nie lubię niebieskiego, ale te suwaczki najbardziej mi pasują, heheh może podświadomie czuję chłopca :-D:szok::-D

Gosia poza tym melduję że już zakupiłam sobie oliwkę do smarowania Hipp Baby Sanft Pflege-Ol i od niedzieli smaruję po wieczornej kąpieli brzuszek i cycuchy :-D
Fajna ta oliwka, miała dużo pozytywnych opinii na necie więc ją wybrałam, chociaż opakowanie trochę kiepskie, bo z dziurki za dużo wyplywa i ręka cała usmarowana przy wylewaniu oliwki z butelki, ale co tam :-)

Pyszczku tak ide 4maja na przeziernosc..mam nadzieje ze bedzie ok...suwaczek masz sliczny taki niebieski jakby na chlopca hehe...moze to przeczucie:-)
Pyszczek a brzusio juzcos sie pojawil??

Tamten suwaczek to nie tylko tobie sie popsul bo inne dziewczyny na forum mialy taki sam jak TY i tez u nich pisalo tj u Ciebie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry