reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewuszki,
Bershka dziekuję u nas juz chyba po wirusie ....nie chce tego koszmaru nawet wspominać ....wrrr

ja ostatnio mało jestem bo sporo pracy mam więc wybaczcie , a w domu to same wiecie ...przy dwóch urwisach poprostu sie nie da....Tomuś nauczył sie włazić na krzesła i jak tylko komp włączony to wskakuje i wali w klawiature i tak smiesznie nasladuje jak my myszka rusza hihi....tak wiec ja jestem na końcu do korzystania z kompa :):):)

Buziaki kochane

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
witam was dziewczyny ja znowu po sporej przerwie.w srode wyladowalam znowu w szpitalu z atakiem i dzisiaj wyszlam do domku,juz nie daje rady nie mam pojecia co bedzie dalej...pozdrawiam was wszystkie..

ojejku ty się nam nacierpisz:-(trzymaj się mocko jeszcze troche i będzie dobrze:tak:

właśnie siusiaka nie widział, chyba stwierdził tak raczej po budowie, i dlatego miał opory aby mi powiedziec, ale go poprosiłam, wiec to tylko tak najprawdopodobniej :tak::tak::tak: więc na potwierdzenie musze poczekac na 25 maja i tez myśle o USG 3/4 D :tak: muszę sie tylko zorientować gdzie w Poznaniu takowe robia

poczekajmy do 25 maja i wtedy sie dowiemy bo może jednak być dziewczynka;-)jeśli lekarz nie pokazał siusiaka to jeszcze nie jest powiedziane że to chłopak;-)

:tak:
Patrysia myśle że nie musisz mówić nikomu że się staracie....nic sie przecież nie stanie jak wypijesz pół lampki szampana czy wina ;-)

no tak PAULA tez myśle że lampka szampana ni nie szkodzi ale jednak to jest alkochol i niechce aby moja fasolka(jeśli jest w brzuszku)poiła się alkoholem:-(no cóż zobaczymy jak to będzie:tak:jednak to tylko jedna lampka szampana i tylko to ale jadnak coś:sorry:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE JA PO ŚNIADANKO IDE NA SPACEREK CO ZAJŻE PÓŹNIEJ:-)

Gosia to Ty będziesz miała robioną przezierność 4go maja tak? Ja idę jutro, mam nadzieję że wszystko ok u maluszka :tak::-)

Bershka fajnie że już niedługo sobie w domku odpoczniesz :-) i to cały m-c ;-)

jarzębinko no to teraz trzeba imienia dla chłopca szukać ;-):-D cieszę się ze z Twoją dzidzią wszystko dobrze

Kiki kochana, ale Ty się wymęczysz przez te przypadłości chorobowe - wspólczuję Ci..:baffled: ale musisz być dobrej myśli że już do końca ciąży wszystko będzie dobrze, Twoja kruszynka sobie ze wszystkim poradzi :tak::-)

Paula rozumiem, że się martwisz, ja tez się martwię, ale staram się myśleć pozytywnie i wtedy stres schodzi na drugi plan. Nasze dzieciaczki będą zdrowe, zobaczysz! :tak::-)

Anufifi słonko no na pewno przy dwóch łobuziakach w domu jest co robić ;-) ale mam nadzieję że będziesz częściej tu zaglądać, brakuje mi Ciebie :tak::-) a jak tam Twoje zdrowie, samopoczucie, i w ogóle? Buziaki!

Patrysia, Agniesia, Margaritta, Beti, Ptasiorek, Royanna i wszystkie Laski pozdrawiam!

Gosia nie wiem co się z tamtym suwaczkiem moim dzieje, próbowałam go jeszcze raz zrobić tak samo i dalej pisało że błąd suwaczka :baffled: to chyba coś u nich na stronie..
A ten też jest ładny i mi się podoba, szczególnie te małe buciki :-D ale nie wiem co ja tak te niebieskie kolorki i odcienie wybieram, w sumie to nie lubię niebieskiego, ale te suwaczki najbardziej mi pasują, heheh może podświadomie czuję chłopca :-D:szok::-D

Gosia poza tym melduję że już zakupiłam sobie oliwkę do smarowania Hipp Baby Sanft Pflege-Ol i od niedzieli smaruję po wieczornej kąpieli brzuszek i cycuchy :-D
Fajna ta oliwka, miała dużo pozytywnych opinii na necie więc ją wybrałam, chociaż opakowanie trochę kiepskie, bo z dziurki za dużo wyplywa i ręka cała usmarowana przy wylewaniu oliwki z butelki, ale co tam :-)

Pyszczku tak ide 4maja na przeziernosc..mam nadzieje ze bedzie ok...suwaczek masz sliczny taki niebieski jakby na chlopca hehe...moze to przeczucie:-)
Pyszczek a brzusio juzcos sie pojawil??

Tamten suwaczek to nie tylko tobie sie popsul bo inne dziewczyny na forum mialy taki sam jak TY i tez u nich pisalo tj u Ciebie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry