reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja mam w takim razie pytanie..
Do którego tygodnia jest najwieksze zagrożenie utraty fasolki? Kiedy można juz "na luzie" mówic - jestem w ciązy. Bo wiem, że na początku to jest ryzyko.. ale do którego tyg?

Kicia dziekuje za odpowiedz i sorrki za to pytanie:-(

Aga z tego co wiem najwieksze ryzyko utraty jest do 12tc czyli do konca pierwszego trymestru!!

Tez uwazam ze pierwsze 3 miesiące w ciązy są decydujące..no ale jak to z naturą....rożnie bywa . Wiec i takie straty zdarząją sie w poźniejszej ciązy.
Myśle jednak ze trzeba myslec pozytywnie , nawet jesli coś sie wydarzy tak jak to bylo w przypadku Kici to nie zalamywac sie tylko odczekac a potem znowu do dziela. Jeszcze na koniec dodam to co poruszyla Kicia ze poronienia teraz są dosc powszechne....co 3 kobieta tego doswiadcza nie oznacza to jednak ze nie mozesz potem urodzic i 3 zdrowych dzieci!!!!

AGNIESIAK dziękuje:-):-):-)ja także dużo spedzam czasu na BB :-D:-D:-Dna spacer pogoda jakas taka zróżnicowana raz wieje raz słońce znika dlatego dzisiaj w domciu:tak:

reklama
Do góry