reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

GIEOSKA o jejku no ja też nie wiem co sie dzieje te dziewczyny co zaszły zimą normalnie tracą maleństwa:-:)no:o jejku to smutne:-(
ALE TY KOCHANA SIE NIE DOŁUJ BO TO ŻE KOMUŚ TO NIE ZNACZY ŻE TOBIE DZIEWCZYNY DBAJCIE O SIEBIE MIEJ PRACY BO TO TEŻ SZKODZI I BĘDZIE DOBRZE:tak:

reklama
Witam po weekendzie :-)

Jakoś wcale nie odpoczęłam....:baffled: ale dobrze że ten tydzien ma tylko 4 dni :tak: to jakoś wytrzymam....

Życzę Wam moje drogie miłego dnia!!! :-)

hej babeczki!
Paula ja tez jakos nie odpoczelam w weekend ale tez nic takiego specjalnego nie robilam aby sie zmeczyc??i tez sie ciesze ze ten tydz ma tylko 4dni:-)
Paula Ty juz powiedzialas szefowi/szefowej o ciazy??smarujesz juz czyms brzuszek??

Hej dziewczyny...
Ja miałam weekend tragiczny ...wszyscy po kolei mieliśmy grypę żołądkąwą...chyba w zyciu sie tyle kibla nie naściskałam ..i tylu łóże nie przebrałam....do tego odezwal sie mój uraz ręki który nabyłam w wypadku kiedyś i nie mogłam ruszac ręką ...wczoraj noramaknie ryczałam z braku sił i bezradności....
tak więc jestem porpostu wykończona ...jakby mnie kto z wirówki wyciągnął....oby do czwartku....

Gie-oska- nie dołkuj sie. To ze jakas zdrowa kobieta poroniła nie oznacza ze Tobie się to przydarzy! Ja bedąc w ciązy tez sie tego obawialam ale staralam sie ciągle sobie powtarzac ze mnie to nie spotka...mimo ze mialam na poczatku ciązy wypadek!
A takie poronienia nastepują samoistnie jesli z plodem jest coś nie tak np są jakies duze wady itp.
Natura wie co robi choc to dla matki trudne do zrozumienia!
Trzymaj sie i nie dawaj czarnym myslom. Moze byc tak ze jeszcze nie raz w ciązy uslyszysz ze jakiejs innej kobiecie nie udalo sie donosic.tak juz jest. Mnie moja tesciowa tez cala ciąze straszyla opowiadając o roznych takich..ale nie bralam tego do siebie!!!!!
Anufifi- Kochanie ale Wam wspolczuje. Teraz niestety sezon na grype zołądkową!!!!
Zdrowiejcie Kochani....najgorzej to jak to swiństwo dopada dzieci!!!!

Gosia ja juz dawno powiedziałam szefostwu jak byłam na zwolnieniu 3 tygodnie, nie ma co ukrywać, przeciez to normalna rzecz że kobieta chce mieć dziecko, także u mnie w pracy część już wie a część sie domyśla....a Ty dzisiaj mówisz?

Brzuszka jeszcze niczym nie smaruje ale w poprzedniej ciąży też nie smarowałam bo nie miałam rozstępów ;-)

Anufifi jak dobrze że ten weekend juz za Wami, teraz już będzie tylko lepiej...zdrówka życzę! :tak:

Czarodziejko pozdrawiam :-) p.s. zazdroszcze wyjazdu do Włoch ;-)

reklama
Czarodziejka dzieki za dobre slowo:-)ja sobie codziennie pare razy powtarzam ze z moja fasolka wszystko jest ok:-)ale takie wiesci ze ktos poronil sa strasznie dolujace dla mnie:-(

Aniu wspolczuje okropnego weekendu mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz...

Paula ja zamierzam do czwartku powiedziec bo musze zmienic sobie umowe na wieksza stawke zeby wiecej kasy dostawac potem z zusu:-)

Nie wiecie dziewczyny ile mcy po porodzie dostaje sie jakas kase z zusu??

Do góry