reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chyba witam sie jako pierwsza
Więc DZIEŃ DOBRY Wszystkim :))))
I pięknego ślonecznego weekendu :)
serduszko.PNG

reklama
Witam i ja wszystkie Laski :-)
U mnie słoneczko pięknie świeci, mam nadzieję że u Was też, w końcu ma dzisiaj być ładna pogoda w całej Polsce :tak:

Agniesia tak mi się nasunęlo pytanko do Ciebie, bo widzę po suwaczku ślubnym że chyba niedługo powinna być Wasza druga rocznica?? :-) Pytam bo nasza rocznica tez za kilka dni, może brałyśmy ślub w podobnym terminie? Heh :-D

Gracjaska ja Ci za bardzo nie pomogę z tą tempką, bo ja też miałam wysoką w drugiej fazie cyklu, ale to dlatego że brałam progesteron, a kiedy jeszcze nie brałam to miałam po owulce też podwyższoną ale potem przed @ spadała.. Nie wiem jak Ty miałaś w poprzednich cyklach, jak wtedy było z tempką, trzeba byłoby porównać :tak: Ale skoro miałaś odpuścić ten cykl to może akurat będzie miła niespodzianka! To tak właśnie bywa że jak się człowiek wyluzuje i odpuści to wtedy się udaje :-D Tego Ci życzę ;-)

Czarodziejko jakie słoneczko gadu-gadowe :-D Pozdrawiam ciepło!

Życzę wszystkim miłej soboty!

WITAM KOBIETKI:-)
GRACJASKA ja ci nie pomoge co do tempki:sorry:poczekaj na dzień @ jak nie bedzie to testujemy:tak::-)
AGNIESIAK no tak racja co do mieszkanka:tak:
PYSZCZKU ja tez jestem w sumie zdania żeby lepiej samemu mieszkać na szczęście u mnie jest super bo teściu ma swoje życie i niewtrąca się no a teściowa nie mieszka z nami są po rozwodzie;-)
CZARODZIEJKO tak u nas też jest słoneczko:-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOLEŻANKI:-)

Patrysia aaaaa to luzik masz, skoro jesteś jedyną kobietą w domu :tak: tak to można mieszkać, my jak mieszkaliśmy u rodziców M to nadopiekuńczość i wtrącanie się teściowej mnie dobijało :szok::wściekła/y: a poza tym musiałam dzielić z nią kuchnię i totalnie nie mogłam już tego znieść, nawet nie chcę wracać myślami do tamtych czasów! więc przekonałam M do wyprowadzki i teraz oboje nie żałujemy i żyjemy normalnym życiem :-):tak:

Dzien dobry dziewczynki. No u mnie niestety znów niebo płacze i szaro:sorry: zdazyłam przywyknac juz. Ale słonca barkuje mi tu jak powietrza...

Miłego dnia kochaniutkie

Belly-13348-Nice-pics-slides-slide-music-audio-pictures-5575-Entertainment-ppt-powerpoint-118_88.jpg

Patrysia aaaaa to luzik masz, skoro jesteś jedyną kobietą w domu :tak: tak to można mieszkać, my jak mieszkaliśmy u rodziców M to nadopiekuńczość i wtrącanie się teściowej mnie dobijało :szok::wściekła/y: a poza tym musiałam dzielić z nią kuchnię i totalnie nie mogłam już tego znieść, nawet nie chcę wracać myślami do tamtych czasów! więc przekonałam M do wyprowadzki i teraz oboje nie żałujemy i żyjemy normalnym życiem :-):tak:

no wiem o co chodzi no u mnie na szczęście tak nie ma:-)mam swoją kuchnie łązienke no a wiesz gdyby teściowa była to na pewno by się wtrącałą a tak to na szczęscie teściu albo pracuje albo go nie ma a jak jest to tam u siebie siedzi:tak:czasami sobie kawke razem wypijemy itp.co zgoda jest;-):-)

Dzien dobry dziewczynki. No u mnie niestety znów niebo płacze i szaro:sorry: zdazyłam przywyknac juz. Ale słonca barkuje mi tu jak powietrza...

Miłego dnia kochaniutkie

no ja bym porzyczyła troche tego deszczu:tak:wolałabym aby troche u mnie popadało bo już dłuuugo nie padało:-(jest sucho a wole żeby na 1 maja była słoneczna pogoda mama ma urodzinki i je wyprawia:tak:a jak teraz nie popada to pewnie na urodzinki:baffled:

Margeritka to wpadaj do PL :)
u nas odkąd zaczela sie wiosna zawitalo słonko...niestety znając zycie na czas urlopow w lipcu/sierpniu bedzie kiszka...ale mnie to w sumie nie dotyczy bo ja w tym roku mam zamiar malego zapakowac i siebie i na miesiąc do Wloch :)

WITAM SIĘ:-)
Jeszcze chwilke i czas do kościółka:tak:potem sobie zjemy obiad i do OBI i grill:tak::-)tak nam niedziele minie;-)
POZDRAWIAM:-)

reklama
hej dziewczyny!!witam sie w sliczna niedziele:-)wiecie co znowu niepotrzebnie zaczelam czytac watek listopad2009 i znowu kolejna dziewczyna stracila swoje malenstwo w 12tyg strasznie sie zdolowalam ze mnie tez to moze spotkac:-(bo przeciez ta dziewczyna zdrowa byla..nie kumam czemu tak sie dzieje??

Czy po skonczeniu pierwszego trymestru spada ryzyko poronienia??

Ja tez dzis mam grilla a potem ikea i takie tam:-)
Jutro zamierzam powiedziec szefowi o babje:-)

Do góry