reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Madzia ta Twoja dyrektorka bardzo nie fer sie zachowała :wściekła/y: co za chamstwo! Ja na Twoim miejscu poszłabym na zwolnienie...no ale Ty wiesz lepiej co jest dla Ciebie lepsze. Miejsca na weekend nie polece bo żadko bywam w tamtych okolicach :sorry:

Pyszczek cieszę się że już jesteś z nami :-) a chcecie kupić większe mieszkanko czy teraz poprostu mieszkacie z rodzicami? trzymam kciuki za usg! napewno wszystko będzie dobrze :tak:

Margaritta oczywiście że tęskniłyśmy :tak: ale najważniejsze że wizyta mamy się udała :-) teraz bądź z nami :tak: a jak córcia?

Patrysia 2010 rok to fajna data :-)

Agniesiak cały czas trzymam kciuki za Twój egzamin! :tak:

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i te co piszą i te co tylko zaglądają! ;-)

Życzę miłego dnia!!! :-):-):-)

reklama
hej dziewczyny jestem i ja!!
Paula ja tez sil nie mialam dzis wstac a jeszcze moja Maja o 6postanowila wstac ehh te dzieci,ale dobrze ze dzis piatek i piekna pogoda jutro ma byc jeszcze cieplej:-) Paula pociesz sie ze ja rocznik 82jestem wiec tez juz nie najmlodsza:-(

Pyszczek bardzo sie ciesze ze sie odebzwalas:-)jak brzusio juz urusl??na usg bedzie napewno wszystko ok..ja ide 4maja..i tez sie zastanawaim czy wszystko ok...i u mnie tez juz mniej niz 200dni do porodu hehe:-)

Margaritta tesknilysmy za toba:-)

Madzia moze idz lepiej na zwolnienie,po co sie uzerac z glupimi ludzmi,tylko sie denerwujesz niepotrzebnie:-(

Patrysia i Aga 3mam kciuki abyscie zalapaly sie obie na styczen 2010:-)
Bershka gdzie zdjecia brzusia??

Buziaki dla Aniu,Kiki,Beti,Ptasiorka i reszty dziewczyn!!

Gosia pociesz się że ja codziennie do pracy musze wstawać o 5 :baffled: ale masz racje dobrze że dziś piątek i że weekend ma być cieplutki :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie piątkowo Kochaniutkie:tak:
Dziękuje za kciuki co do styczniowego bobasa i co do egzaminu:-)
Tak mi sie nie chce do tej szkoly jechac jutro, że szok. Posiedziałabym z M w domku albo na działeczke bysmy poszli..ah.
Ale to ostatni zjazd w tym miesiącu a nastepne dopiero pod koniec maja, także wytrzymam.
Piersi mnie bolą z boku:eek: Wiem,wiem.. miałam się nie nakręcac ale jak bolą to co mam zrobic?:sorry: I to z boku bolą.. eh, może to jednak na @, tzn na pewno bo na nią czekam:tak::-D

DZIEŃ DOBEREK:-)
Ściągi produkuja się pełną parą:laugh2:

Jeszcze jutro dopiszę no i na uczelni w sobotę coś skubnę od koleżanek bo egzamin dopiero o 15:00 a w czesniej mamy wykłady:tak:
A ja z listopada 85:-p:-DJa tez na styczeń bym była :-D
Ciekawe czy zaczniemy nowy rok we dwójkę..;-):laugh2:
Ja nadal nastawiam się na @:sorry:

Także życze zdanego egzaminu:tak:super by było razem:-)

Witam :-)
Wstałam dzisiaj ostatkiem sił :baffled: jak dobrze że dziś piątek :-):-):tak:
w weekend muszę się zregenerować :tak:
Dziewczyny jakie Wy młode jesteście ;-):-) ja jestem z marca 80 :-p

Ja kiedyś wstawałam 3.45:baffled::szok:tak weekend sie zaczyna chociaż ja i tak mam cały czas wolne:-Dale weekend to mój M jest co inaczej się spędza czas:tak:ps.mówisz że z 80 rocznika a ja za to z was najmłodsza(smarkula:-D)ale niemartwcie myśle doroślej:tak:;-):-p

hej dziewczyny jestem i ja!!

mój M ma taki sam rocznik jak ty:-)do 4 maja juz tuż tuż:tak:oj bym chciała juz być w ciąży:-)

No tak a u mnie tak ogólnie nic nowego niby owulka dziś,ale jednak sie przestawiła chyba na wczoraj śluzu od wczorajszego kłucia jajników i bólu brzucha nie ma do dziś i nic a nic nie boli co kurka troche mi smutno bo staranka były we wtorek z rana no a owulka wczoraj to 90% chłopiec nam sie udałby gdybym zaszła teraz,no cóz same urwiski będe miała:tak::-Djuż się nastawiam na chłopca:-)(jakby się teraz udało zajść)chociaż chyba bym troche się cieszyła gdyby teraz się nie udało bo bym w następnym cyklu lepiej te staranka z M miała troche bardziej obmyslane i w lepszym klimacie:tak:;-)

Agniesiak fajnie że jesteśmy z tego samego rocznika :-);-)

Paula może i młode, ale Ty już masz swojego Kacperka, więc i dla nas czas przynajmniej na pierwsze dziecko :-) a wiesz, mój M jest też z 80 roku :tak: tylko z sierpnia - tak jak ja :-D
A co do mieszkanka to teraz mieszkamy sobie we dwójkę w wynajmowanym :tak: ale ceny nieruchomości zrobiły się bardziej korzystne i mamy też szansę na kredyt więc trzeba korzystać i kupować swoje :)

Gosia mi tam brzusio bardzo nie rośnie, ale to przeciez nie znaczy nic złego, nie martw się, na pewno nam niedługo brzusie wyskoczą :-D a ja 4go maja mam kolejną wizytę u ginka :tak: i u Ciebie tez będzie wszystko dobrze na usg, zobacz jak dobrze nam idzie, ani się nie obejrzymy a będzie 100 dni do porodu :szok::-D:-D a potem poród :szok::-D

Patrysia wcale nie smarkula, my tu na wiek wcale nie patrzymy tylko na wspólne tematy i nasze losy :tak: Ty już masz prawie odchowanego bobaska, a ja dopiero będę raczkować jako mama - ale dam radę! :tak::-)
Patrysia ja w tym cyklu co zaszłam to prawie w ogóle śluzu nie miałam! Tzn nie było widać tego płodnego śluzu na zewnątrz, a w środku pewnie był. Więc może się udało Wam teraz! A co do planowania, to czasem nawet jak się planuje to wychodzi nie taka płeć jak byśmy chcieli, ale ja wierzę że tak nam jest gdzieś pisane, więc nie ma co się za bardzo nastawiać, oby dzieciątko było zdrowe. A Anufifi i Sylwia mogą potwierdzić jak to jest mieć dwóch super synków :-D
Ale wiadomo fajnie jest pomarzyć i o córeczce, jeśli teraz będzie u nas chłopczyk, to następnym razem postaramy się pomóc losowi i zastosować metody na dziewczynkę, ale tak czy inaczej będzie cudownie! Buziaki

dzień dobry:-)
Margaritko dobre i przyjemne chwile mijają niestety szybko,ale niedługo wy zawitacie do mamy:-) buziaki wielkie dla dziewczynek:-) no i dla Ciebie mega wielki buziolek:-)
Pyszczku cieszę się, że już lepiej :-) buziaki wielkie:-)

miłego dzionka dla wszystkich dziewczynek:-)
buziaki:-)

witaj Beti:-)

Pyszczek czas szybciutko leci hehe ja nie wiem kiedy zlecialo ponad 2lata moje Mai??Ilu metrowe mieszkanko chcecie kupic??I faktycznie dobry okres na zakup jest teraz...co wlasne to wlasne:-)
Pyszczek a co Ty tak czesto do ginka chodzisz??To wizyta u Ciebie osobno a usg osobno??Skoro krwiaka juz nie masz to mozecie sie juz przytulac??

Patrysia tak szczerze mowiac to ja nie wierze za bardzo w to planowanie plci:-)co ma byc to bedzie:-)u mie pewnie babeczka bo bylo tylko 2razy ale nie w owulke:-(

Aga na pewno zdasz egzamin na 5:-)a co studiujesz??

PYSZCZKU no w sumie racja wiek nie tu ważny:-pno tak nam jest juz pisane co nam BÓG da:tak:troche mnie uspokoiłaś z tym śluzem juz się tu zaczełam martwić:zawstydzona/y::tak:oby bylo wszystko dobrze,a dzieciaczki zdrowe to najważniejsze a płeć to na końcu:-):tak:

reklama
GIEOSKA no niby fakt z tym planowaniem płci,ale wiesz hmm nic niezaszkodzi przed owulką może może by jednak wyszło:-p:zawstydzona/y:;-)ale co ma być to będzie:tak:
PYSZCZKU właśnie racja co swoje to swoje no ja mam tak że my u góry a teście na dole,ale my tu u góry mamy swoje pokoje 2(3 będzie robiony z dużego balkonu)kuchnie łazięke i przedpokój co mi to wystarczy:tak:
AGNIESIAK co studiujesz:eek:;-)
BERSHKA gdzie obiecane zdjątko
PAULA także zdjatko ja uwielbiam patrzeć na brzusie:tak:
witaj BETI:-)

Do góry