reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
GIEOSKA papa do juterka:tak:
A ja sobie byłam na podwórku z Dominisiem pobiegaliśmy sobie:-)super pogoda tylko czasem głupio zawieje,ale jest ok:-)

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, no ale cóż, praca, praca i jeszcze raz praca. Trochę żałuję, że wróciłam do pracy, bo niestety nie jest łatwo. Lekarz mówił, żebym jeszcze do pracy nie szła bo cisnienie za duże, ale ja jak zwykle jestem mądrzejsza. A tak w ogóle, to poprosiłam moją dyrektorkę żeby niedawała mi zastepstw i oczywiście sie zgodziła, poczym już na drugi dzień miałam zastepstwo i to po godzinach pracy. Strasznie sie wkurzyłam, bo wcześniej kobicie mówiłam, że jeszcze źle się czuję i muszę trochę zwolnić. To naprawde chamstwo, jutro na cały dzień jadę na Targi Edukacyjne.
A tak w ogóle to u mnie już koniec 13 tygodnia:-). Myślę już o maju i trzech dniach wolnego. Może podpowiecie mi gdzie najlepiej wyjechać odpocząć, mieszkam w Tarnowie i interesuje mnie tylko południowa Polska. Szukałam z mężem jakiś fajnych miejsc na internecie, ale nie możemy sie zdecydować. Może mi coś polecicie.:-D

Cześć Dziewczynki :-)

Już się melduję, bo widzę że tęsknicie :-D bardzo mi miło
Ostatnio miałam brata przez dwa dni w domu, tak jak pisałam, wczoraj uczelnia, jakoś tak szybko mija dzień za dniem, a jeszcze szukamy z M intensywnie mieszkanka dla nas, bo zastanawiamy się nad kredytem ;-)
Ale postaram się nadrobić straty na BB, dajecie tak czadu że nie nadążam czytać :-D

Pozdrawiam Beti, Anufifi, Ptasiorka, Kiki, Kicię, Royannę, Gosię, Paulę, Agniesię, Patrysię, Madzię i wszystkie Dziewczyny które pominęłam :-)

AGNIESIAK jak twoje ściągi;-)
O jeju właśnie słyszałam w skrócie że dziś w UWAGA ma być jak znowu sepsa zabiła dziecko :000 dobrze że mam synka na pneumokoki zaszczepione:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja.Nie nadrobie- nie ma takiej opcji-wybaczcie.:sorry2: Jednak jakos tesknoty Waszej nie wyczulam:eek::-D:-D

Mamcia własnie dziś rano poleciala do PL buuuu zle mi...:-(ale nie pocieszajcie mnie, bo sie rozrycze na nowo ;-) Martyna wczoraj wyła pół wieczoru i dzs rano znów. Ehh- dobrze,ze Niki jeszcze az tak nie kuma-chociaz chodzi od rana po domu i wola"baba" Mówie Wam - miesiąc z mama to bardzo duzo a zarazem mignęlo jak pare dni. Starałam sie zeby mamcia zobaczyła troszke Irlandii, no ale czasem dysponowalismy jedynie w weekendy... i wtedy juz niezaleznie od pogody jechalismy sobie gdzies :tak:

Wyobrazcie sobie,ze dzis zadzwonila pani z Martysi szkoły,zebym przyszla po nia wczesniej, bo się zle czuje poszłam.... to chyba raczej nerwy jakies i smutek z powodu odjazdu tej babci no chyba,ze cos ją" bierze" i taki zbieg okolicznosci tylko. Zobaczymy....
Takze pobyt zaliczyc mozna do bardzo udanych:tak:

Kazda z osobna serdecznie pozdrawiam i postaram się teraz bywac ... w miare mozliwosci;-)

Buziale.....

reklama
Naprawdę szybko! :tak: Czujemy się dobrze, choć czasami brzuszek poboli ale wtedy biorę nospę i jest ok. Ciągle mam problem z zaparciami, bo biorę luteinę dopochwowo a mój ginek powiedział że to zaburza pracę jelit i dlatego tak się dzieje. Więc znowu piję syrop na rozwolnienie :szok::sorry:
W przyszłym tygodniu w środę mam usg na badanie przezierności, mam nadzieję że wszystko będzie ok :-)

Patrysia a Ty jesteś rocznikowo tak jak masz w nicku? Czyli 86? Jesli tak to jesteś prawie moją rówieśnicą :tak::-)

Ostatnia edycja:
Do góry