reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Wkleiłam juz zdjęcie w avatarku z moim M
Powiedzcie mi Kochane tak mniej więcej bo wiem,że to indywidualna sprawa. W którym dniu cyklu powinna skoczyc tempka w górę żeby oznaczało ciążę? Jak u Was z tym było?
Powiedzcie mi Kochane tak mniej więcej bo wiem,że to indywidualna sprawa. W którym dniu cyklu powinna skoczyc tempka w górę żeby oznaczało ciążę? Jak u Was z tym było?
P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK mi także to z M się podoba najbardziej
ROYANA witaj,a mamusia no fakt troche nastraszyła,ale bierzesz no-spe to jest dobrzekurka jak ja sobie pomyśle ile mnie badań czeka w ciążytego własnie nie lubie jak się jest w ciąży no tak ale trzeba
BERSHKA no drogie ciuszki na szczęście ja mam jeszcze jak z Dominisiem byłam a sobie tez fajne mia łam pokupowane hmm tylko sweterki będe musiała kupić bo będe miałą brzusio na zime,a z Domonisiem to na lato miałami zdjątko nam dac;-)
PAULA twoje także i mi się tu nie tłumacz że tłuszczyk,brzuszki brzuszki bruszki z fluidkami dać
ROYANA witaj,a mamusia no fakt troche nastraszyła,ale bierzesz no-spe to jest dobrzekurka jak ja sobie pomyśle ile mnie badań czeka w ciążytego własnie nie lubie jak się jest w ciąży no tak ale trzeba
BERSHKA no drogie ciuszki na szczęście ja mam jeszcze jak z Dominisiem byłam a sobie tez fajne mia łam pokupowane hmm tylko sweterki będe musiała kupić bo będe miałą brzusio na zime,a z Domonisiem to na lato miałami zdjątko nam dac;-)
PAULA twoje także i mi się tu nie tłumacz że tłuszczyk,brzuszki brzuszki bruszki z fluidkami dać
P
patrysia*
Gość
niestety nie pomogę co do temki
od razu lepiej :-)
co do tepmki to ja nie miałam wysokiej na początku w ciąży i nie mam do tej pory
co do tepmki to ja nie miałam wysokiej na początku w ciąży i nie mam do tej pory
P
patrysia*
Gość
DZIEWCZYNY nierozumiem tego ja tak nigdy nie miałam czy na tą owulacje wytrysk tak podziałałboli mnie mocno brzuch i aż po krzyżedlaczego a rano jak wstałam to kuło mnie mocno w jajnikach co jest grane dlaczego tak mi ta owulacja tak mnie boli
Paula25
szczęśliwa :)
:-):-):-)
niestety ja też nie pomogę bo ja z kolei nigdy nie mierzyłam sobie tempki
Agniesiak85
Fanka BB :)
Wiecie co.. ja to chyba będę mierzyc tempke od nastepnej @. Teraz i tak zaczęłam w 20 chyba dniu cyklu, hehe. Zacznę po @
Bo za bardzo sie nakrecam. No jeszcze parę dni i @!! HURA!!
Bo za bardzo sie nakrecam. No jeszcze parę dni i @!! HURA!!
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
postaram się coś pstryknąć ;-)
Patrysia co do kłucia jajnkika to mnie właśnie na dzidzie nak kłuł
Podziel się: