reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU ale ja się ciesze to super że dzidzia zdrowa,że tego krwiaka juz nie ma:-Dtrzeba wieżyć a wszystko pomału będzie dobrze;-):tak:oby tak dalej:-D
BETI witaj:-)

reklama
Witam :-)

U nas dziś pada cały dzień deszcz.gif

Wczoraj byłam na wizycie u ginki, zbadała mnie i wszystko jest oki, powiedziała że rośnie :-) szkoda tylko że nie mogłam zobaczyć mojej fasolki na usg :-( ale do 5 maja coraz bliżej :tak:

Kiki bardzo Ci współczuje tego co przeszłaś, tyle stresu i przeżyć, ale najważniejsze że już jesteś w domku i wszystko jest dobrze :tak: napewno wszystko będzie już dobrze :tak: życzę Tobie i dzidzi dużo zdrówka!!!!

Pyszczek wspaniałe wiadomości :-) cieszę się razem z Tobą że wszystko jest już wporządku :-) fajnie że widzieliście dzidzie i że rośnie zdrowo :tak: M napewno był wzruszony bo dla mężczyzny to też duże przeżycie :tak: może rzeczywiście wyrasta tam mały ptaszek ;-)

Patrysia gdzie Ty mieszkasz że u Ciebie słoneczko? :eek:

Gracjaska miło mi Cie poznać :-) niestety nie pomogę co do temperatury bo ja nigdy nie mierzyłam sobie w tym celu, ale z całego serca życzę powodzenia! :tak:

Czarodziejka, Beti i inne dziewczynki serdecznie pozdrawiam!!! :tak:

PAULA to super że dzidzia zdrowo rośnie,a tak jak mówisz 5 maj już niedługo i zobaczysz dzidzie:tak:ps.ja mieszkam koło Trójmiasta na pomorzu;-)

Dzien dobry :)
3_2_121v.gif

OOOjjjjj widze ze dziewczynki jeszcze spią :))))
7_11_116.gif

PYSZCZEK- Bardzo sie ciesze ze po krwiaku nie ma śladu!!!
A co do płci.....ja bym niczego nie myslala nawet po sugestii lekarza....mysle ze na tym etapie mało moze być widac:) Choc oczywiscie zdarza sie ze lekarz nawet w tak wczesnej ciązy potrafi dopatrzyc sie plci...ale wiekszosc lekarzy raczej nie chce mowic....dopiero na Usg połowkowym.

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj jedziemy do mojej siostry na gościnke:-)pogoda słoneczna jak narazie zobaczymy jak będzie pózniej bo skoro u niektórych pada to i wkońcu do nas do przyjdzie(tylko żeby dopiero jutro przyszło;-))
Ach jutra tak wogóle nie mogę się doczekać bo będziemy serduszkować:-Dciekawe czy się nam uda no jak nie teraz to i tak próbować aż do skutku będziemy:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

witam i ja was dziewczyny w troche ponura niedziele.

patrysia zycze milego pobytu u siostry..trzymam kciuki za jutrzejsze serduszkowanie..

czarodziejko ja pisze sie na takie ciacho tylko ze soczkiem prosze...

a reszta dziewczyn co,odsypiaja caly tydzien..

DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj jedziemy do mojej siostry na gościnke:-)pogoda słoneczna jak narazie zobaczymy jak będzie pózniej bo skoro u niektórych pada to i wkońcu do nas do przyjdzie(tylko żeby dopiero jutro przyszło;-))
Ach jutra tak wogóle nie mogę się doczekać bo będziemy serduszkować:-Dciekawe czy się nam uda no jak nie teraz to i tak próbować aż do skutku będziemy:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

U mnie wspaniała pogoda i także wybieramy się dziś do znajomej:tak::-D
Ah te serduszkowanie, cała przyjemnośc, prawda?:-p:tak::-D
My dziś nie serduszkowaliśmy bo znajoma u nas nocowała a mieszkamy na 20metrach kwadratowych:zawstydzona/y::-p:-D
No nic.. ale w maju jak się dorwe do mojego M.. to normalnie będzie wył do księżyca:-p:rofl2:
Życzę owocnych przytulanek Kochana!

witam i ja was dziewczyny w troche ponura niedziele.

patrysia zycze milego pobytu u siostry..trzymam kciuki za jutrzejsze serduszkowanie..

czarodziejko ja pisze sie na takie ciacho tylko ze soczkiem prosze...

a reszta dziewczyn co,odsypiaja caly tydzien..

A u mnie taka piękna pogoda..:rofl2:
Słońce świeci, ptaszki kwilą..:laugh2:
Ja nie odsypiam i się melduję na forum:-p

Dzien dobry :)
3_2_121v.gif

OOOjjjjj widze ze dziewczynki jeszcze spią :))))
7_11_116.gif

PYSZCZEK- Bardzo sie ciesze ze po krwiaku nie ma śladu!!!
A co do płci.....ja bym niczego nie myslala nawet po sugestii lekarza....mysle ze na tym etapie mało moze być widac:) Choc oczywiscie zdarza sie ze lekarz nawet w tak wczesnej ciązy potrafi dopatrzyc sie plci...ale wiekszosc lekarzy raczej nie chce mowic....dopiero na Usg połowkowym.

Ale ciacho:tak::-D
A wiesz, że M własnie postawił na stolik kawusię i ciasto, które przywiozła nam wczoraj koleżanka?:laugh2::rofl2: Lecę wcinac:-D
No trafiłaś z tym ciachem:rofl2:
Pozdrawiam, zajrzę jak zjem... poźniej:-p

reklama
Witam w tak piękny słoneczny dzień.

Wiecie co, mój M nadal o chłopcu i musi byc MAXYMILIANIN (chyba tak to się pisze) a dokładnie MAX.
Nigdy w życiu nie dam dziecku tak na imię:wściekła/y:. Jak będzie chłopiec to będę toczyła z nim odwieczną walkę aż wygram.

Do góry