reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie;-)
Margerita - ja też rycze co o tym pomyśle:sorry:;-)
Czarodziejko - rowniez jestem w szoku i chyba jeszcze ten szok potrwa az z 4 razy niepotwierdza ze to dziewczynka....
kicia - dziękuje kochana;-)
gie-oska - dziękuje zobaczymy czy potwierdzi sie nastepnym razem...
Bershka - co do pomłyłek to jeżeli faktycznie jest to pomyłka to moj lekarz tez ma usg 3D/4D i na kazdej wizycie na tym sprzecie robił mi usg, więc róznie to bywa.....:tak:;-) ja poprosze o jakies fotki dzidziaszka bo chyba ja sama tylko wklejam ?????
Pyszczek - dziekuje;-), super zu u Ciebie wszystko wporzadku!!! super widok na 4D no nie? równiez chcetnie pogladam Twoj skarb??? dawaj fotki:-p
royanna -wiercenie w brzuchu juz przeszło, pewnie masz racje było z emocji, dziekuje za gratki...
Beti- dziekuje i powodzenia w staraniach, super ze podchodzisz do tego z dystansem;-):tak:
jarzebinko- dziekuje, czekamy na twoje wiesci z usg;-)
okruszynka- gratuluje córki!;-)
paula25- dziekuje;-)
kiki- wspólczuje tego co przeszłas jestes niesamowicie silna, podziwiam Cie babeczko:tak: zycze wszystkiego dobrego a przedewszystkim juz teraz zdrowka , zdrowka, zdrówka;-):tak: pogłaskaj malutka odemnie;-)
anuffi kochana dziekuje i zycze by szybko upłyneły te 3miesiace;-):tak:
pozdrawiam patrysie 86

dziewczyny dzidzi wazy w 22 tyg ( wg usg) 560 wiec chyba wszystko dobrze z tego co lekarz mowil to poza norme wiec duza dziewucha z niej bedzie:-D no albo to chłopczyk jak taki duzy:-D hm ciekawe czemu na usg wychodzi 22 tydz a wg kalendarzyka prawie 24...
nastepne usg mam 6maja wiec napewno do Was napisze;-)
buziaczki dla wszystkich :*****

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja słonecznie :-)

Dzisiaj na obiad robimy sobie grilla :-) na dworze jest chłodno ale słoneczko pięknie świeci energia_slonca.gif

Patrysia a Wy nie mieliście dopiero od czerwca zacząć? hmm...może mi sie coś pomyliło....w każdym razie mocno trzymam kciuki! :tak:

Niunia Maks już o wiele ładniej wygląda niż Max chociaż brzmi tak samo ;-) a który tydzień u Ciebie?

Agnieszka duża dziewczynka może właśnie dlatego że z kalendarzyka to 24 tydz. :tak: najważniesze że wszystko jest w porządku a tydzień ciąży na każdym usg wychodzi inny :tak:

Czrodziejko nawet nie wiesz jak ja bym zjadła takie pyszne ciacho nie wspominając o kawce :zawstydzona/y:

Kiki życzę aby sie rozpogodziło u Was :-)

Agniesiak biedny ten Twój M będzie w maju ;-):-D

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki bardzo gorąco!!!!

Niunia Maks już o wiele ładniej wygląda niż Max chociaż brzmi tak samo ;-) a który tydzień u Ciebie?

Oj chciała bym by to był już któryś tydzień.
Narazie wizyta w środę wszystko wyjaśni.
Jak tam nic nie ma to trudno i będzie chyba trzeba pobrać jakieś leki żeby wszystko się ładnie poukładało.
Obecnie to mija trzynasty miesiąc starań.
A M jest święcie przekonany, ze będzie miał syna.

witam was dziewczyny z ranka,u nas dzis ladna pogoda,juz sloneczko swieci wiec dzisiaj ja bede grilowac..

agnieszko12 to razem 6 maja mamy usg,ja mam o 11 ciekawa jestem czy moj ginekolog tez potwierdzi dziewczynke,czy powie ze chlopczyk.juz wszystko moze sie przytrafic-co nie?mi jutro konczy sie 22tyd.

Pyszczku super wieści !!!!!!!!!
a co do jajeczek to w tym tygodniu mogą to być równie dobrze wargi sromowe :tak:;-)
na następnej wizycie pewnie już Ci powie dokładniej ;-)

Kiki
no pewnie, że potwierdzi dziewczynkę :sorry::-) trzymam kciuki za nią bo przy trójce chłopców musisz mieć sprzymierzeńca żeńskiego :-D:-)

niunia życzę Ci tego chłopaczka ale zacznij przekonywać M, ze dziewczynki też są super, żeby później nie było rozczarowania :-)

Mój M zawsze chciał mieć córeczkę, marzył o niej a jak się urodził chłopczyk to przy drugim bardziej się cieszył ode mnie :zawstydzona/y::-) teraz oczywiście oboje jesteśmy szczęśliwi a kto wie może kiedyś będzie mi dana ta dziołszka :-D:-D:-D:-D

Agnieszka12- co do tego ze nosisz pod sercem dziewczynkę -NIE MAM WĄTPLIWOŚCI!!!!!
A co do jej wielkosci...teraz dziewczynki rodza sie bardzo pokaźne!!!!!
Trzymaj sie Agniesiu. Zobaczysz ze Usg majowe potwierdzi królewnę.
Bershka- W zyciu roznie bywa i kto wie moze jeszcze bedziesz miala dzewczyneczke. A przypomnij mi: Ty planowalas plec? bo nie pamietam. Ile przed owulką serduszkowaliscie z M?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry