reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

3_2_121v.gif

Witajcie laseczki..zapraszam na kawę/herbatkę....

KIKI- boszeee ale mialas przejscia. wspolczuje ci z calego serca. Mam nadzieje ze coreczka zrekompensuje ci caly ten trud!!!!!!!!
U nas dziś deszcowo na maxa.....zeby nie powiedziec do bani
28_2_3v.gif

Buziaki i milego weeknedu dziewczyny :))

reklama
WITAM SIĘ I JA:-)
KIKI słonko nasze jakie przeżycie:-:)-:)-(dobrze że połowicznie po wszystkim,że twoja kruszynka dobrze sie czuje,ten kopniaczek to był znak"mamusiu nie martw się jestem z tobą":tak:
GRACJASKA hmm ja nie pomogę ci co do tempki bo sama kiedyś mierzyłam i powiem że dla mnie to czarna magia,dlatego tej metody nie stosuje bo sie nie znam:eek:wole śluz testy owulacyjne itd.;-)
CZARODZIEJKO ja mam zamiar iść na spacer ze synkiem dziś po dłuższym czasie bo jjest dobrze już chorubsko wsio poszło(bynajmiej to najgorsze bo katarek jeszcze lekki ma)no ale ile można siedzieć,a pogoda na 5:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

Hej Laski :-)
Ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia!

Kiki kochana na szczęście już jesteś z nami, wszystko dobrze poszło i Twoja córeczka czuje się dobrze. Dzielna kobitka z Ciebie, oby już do porodu nie było takich przygód. Zdrówka życzę z całego serca!

Patrysia u nas też dzisiaj ładna pogoda :tak:

Witajcie Dziewczynki :-)
Chciałam się z Wami podzielić radosną wiadomością ;-)
Otóż byliśmy z M na usg naszego dzieciaczka pooglądać i wszystko jest w porządku :-D
Po tamtym krwiaku nie ma już śladu! :-) Nie ma więc już żadnych krwiaków :)
Nasz mały człowieczek pokazał nam rączki, nóżki, brzuszek i buźkę. Nawet widziałam pępowinę. Serducho miarowo bije, M pierwszy raz słyszał i widział naszego bobaska :tak: Maleństwo miało piąstkę zaciśniętą przy buźce, można było doliczyć się pięciu paluszków :) I widziałam też w 4d, także wszystko bardzo realistycznie.
Jaka ulga, kamień z serca że wszystko ok! Cieszę się jak dziecko.
Aha, jeszcze ginek powiedział że coś tu sterczy między nóżkami, ale na razie jeszcze nie wie i nie powie co to jest :) I to tak z żartem powiedział :) Myslicie że mógł już wyczaić ptaszynę? :-D Dzisiaj kończę dopiero 11ty tydzień, a zresztą pisałyście wcześniej że u dziewczynek i chłopców tak samo wygląda na tym etapie ciąży . No zobaczymy, najważniejsze że zdrowe!

Dziękuję Wam Dziewczyny że tak mówiłyście że będzie wszystko ok, teraz wiem że jest :)

Buziaki!

reklama
Do góry