reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Dziewczyny :-)
Ja dzisiaj sobie sprzątam od poranka, powolutku, więc dopiero siadłam na chwilę odsapnąć i Was poczytać ;-)

okruszynka to się strachu najadłaś co nie miara! dobrze że na szczęście wszystko w porządku z Tobą i dzidzią i nie masz już powodów do zmartwień :tak:

Anufifi no to odliczamy 3 cykle :-):tak: a suwaczek śliczny, taki optymistyczny :tak:

Ojej współczuję Kiki z całego serca, miejmy nadzieję że już z nią lepiej i że z dzidzią wszystko ok :sorry:

Patrysia, Paula, Gosia, Royanna, Bershka i resztę Dziewczyn pozdrawiam cieplutko!

reklama
Witam dziewczynki.
Ja tylko tak na chwilkę bo jestem teraz w pracy musiałam przyjść żeby pozamykać swoje sprawy bo dostałam trzy tygodnie zwolnienia.
Wczorajsza wizyta ok. W zasadzie znów zostałysmy zbadane i obejrzane na kazdy mozliwy sposób, mój lekarz powiedział to samo co w szpitalu, ze najprawdopodobniej było to jakies naczynko. Dziewczynka znów potwierdzona takze w końcu sama uwierzyłam że bedzie córeczka. usg w porządku, rozwija sie prawidłowo wazy 450 gram. Mój M i synek z dumą ogladali usg i cieszyli sie obaj jak dzieci. Tylko wizyty teraz bedę miała częściej własnie co jakieś trzy tygodnie, a zwolnienie to pewnie do końca ciąży.
Bardzo Wam Dziękuję Dziewczynki za słowa otuchy i pozdrawiam Was wszystkie.
Teraz będę miała wiecej czasu w domku także bedę częściej sie odzywać. Ale nie wiem czy nadrobię to wszystko co naskrobałyście............................żartuję oczywiście skrobcie skrobcie poczytam z przyjemnością.
Buziolki Pa pa

Okruszynka cieszę się że Twoja córeczka zdrowo rośnie :-) czekałam na Twoją relację z usg :tak: ja idę jutro, więc potem też napiszę co i jak, mam nadzieję że krwiaczka już nie ma i nasze maleństwo ma się dobrze :tak:
Widocznie zwolnienie jest Wam potrzebne - i Tobie i małej na odpoczynek, więc relaksuj się jak tylko możesz. Fajnie że będziesz z nami częściej . Pozdrawiam!

OKRUSZYNKO także się cieszę ze twoja malutka zdrowo rośnie:-)
PYSZCZKU krwiaczek napewno już nie grożny a i może go już nawet nie ma;-):tak:

Anufifi jaki przyjemny suwaczek

Okruszynko cieszę się, że wszystko w porządeczku

a dzidzię masz większą od mojej. Moja waży 318g., który Ty masz już tydzień ? :confused2:

Ja też uciekam do domku
jak tylko nie padnę z młodym wieczorem to tutaj zaglądnę

Póki co miłego weekendu Wam życzę

u nas pada deszcz :wściekła/y:

Anufifi jaki przyjemny suwaczek

Okruszynko cieszę się, że wszystko w porządeczku

a dzidzię masz większą od mojej. Moja waży 318g., który Ty masz już tydzień ? :confused2:

Ja też uciekam do domku
jak tylko nie padnę z młodym wieczorem to tutaj zaglądnę

Póki co miłego weekendu Wam życzę

u nas pada deszcz :wściekła/y:
U nas jest 22 tydzień :-):-):-)

reklama
Do góry