reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak mi psykro ze negatywny test wyszedl:-(

Beti a Ty kiedy testujesz??jak masz 3testy to moze dzis bys sobie jeden zrobila??:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Gosiu ja mam tak samo - jak się najem to duży brzuch mi się robi jak nigdy, a tak po wstaniu z łóżka jest większy, ale nie tak bardzo. A Tobie bardziej tak od dołu się zaokrągla czy jak? Bo u mnie tak najbardziej urósł w okilicach pępka hehe tzn pod pępkiem...:-D

Ja w poniedziałek byłam na wizycie, ale nie miałam usg, gin mówił że jesli bardzo chcę się uspokoić i zobaczyć czy krwiaka już nie ma to mogę przyjść na usg, w tę sobotę minie 2 tyg od poprzedniego, i mam nadzieję że przez ten czas krwiak już się wchłonął. Ale nie wiem czy pójdę bo to taka przedświąteczna sobota, a na kolejne usg mam się tak czy inaczej zgłosić po 25 kwietnia, czyli za niecałe 3 tygodnie bo wtedy będę miała badaną przezierność, więc sama nie wiem czy teraz jeszcze iść na to usg czy juz poczekać do 25 kwietnia, w sumie to już tylko niecałe 3 tygodnie, a czas szybko leci, jeszcze Święta i w ogóle...Hmmm...

Ptasiorek jejku przykro mi że negatyw....:confused: nie wiem może to stres blokuje, skoro przecież jestes zdrowa....aj....szkoda...

Beti a u Ciebie mam nadzieję że pierwszy test się myli...;-)

Ostatnia edycja:
Pyszczku napewno się wchłonął:tak: i po wstrętnym nie ma śladu, ale nerwy i tak pewnie robią swoje
no i ja też mam nadzieję, że się mylnął ten mój teścik:-), a jak nic z tego to Ania będzie szykowała następną paczuszkę szczęścia, na następny cykl:-):-)

Beti no i ja mam nadzieję że się wchłonął, poza tym na wizycie w poniedziałek ginek mnie uspokoił mówiąc że krwiak jest mały i że jest całkowicie poza dzieckiem i że widział wiele takich krwiaków i się wchłaniały...więc i stres mam mniejszy :-)
A co do paczuszek szczęścia to któraś paczuszka musi w końcu szczęście przynieść :tak::-) Nie na darmo bociana kupowałaś :-D

no ba! paczuszek będzie, aż do skutku:-):-):-):-)
no widzisz kochana, dobrze ,że nie szkodzi dzidzi:-)
niedługo będzie wspomnieniem, a Ty będziesz się mogła w pełni cieszyć maleństwem w brzuszku:-):-)
kurcze ale mam tyły przez tych moich gości
właśnie doczytałam, że Kiki była w szpitalu:-(, kochana jak się czujesz? no i baaaaardzo się cieszę, że to dziewuszka będzie:-):-) buziaczki:* daj znać po ginie:-)

Cześć dziewczynki

Okruszynko witaj i gratuluje córeczki...

Ptasiorek porpostu kochana dziewczyna czeka na mnie cobym tu sama nie została;)...
Beti Ciebie zwalniam z tego obowiazku ....mozesz mnie tu zostawic :)

Ja namówiona przez Kicie i Ptasiorka i Beti ide jednak dzisiaj na wizyte ,,,może ginek zdecyduje sie na jakaś stymulacje....dam znac lae ide dopiero na 17 wiec sporo czasu.....

mam liste zakupów i zaraz sie na targ wypuszcze :)

Pyszczku nie martw sie tak tym krwiakiem napewno wszystko bedzie ok.
ja też byłam przerażona jak sie dowiedziałam że mam krwiaka tym bardziej że juz teraz nie pamietam ale rozmiarowo był duży tzn napewno wiekszy od pecherzyka wtedy i dlatego mnie to tak zmartwiło. Ale po dwóch tygodniach nie było po nim sladu. Także nie martw sie jak nie masz plamień napewno wszystko jest ok.

reklama
Pyszczku miłego wygrzewania:-):-)
Ania to ja 17`sta z minutami czekam na wieści:-)
a jak tak idziesz połazić to wpadnij do mnie na Inkę:-):-):-)

Do góry