reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

okruszynko witam i gratuluje coreczki.ja tez jestem niedowiarek i mysle ze usg moglo zle pokazac,u mnie tez mowil 95procent dziewczynka,jutro mam do mojego ginekologa termin o 10 zobaczymy co on tam wypatrzy..

witam was dziewczyny ja dzisiaj robie generalki cala gora juz skonczona jutro dol i taras i koniec moge leniuchowac w swieta..

reklama
Dzień Dobry Laseczki :)))))
U nas od rana pieknie i słonecznie :) Tak sie ciesze ze wiosna wreszcie zawitała... :)))
Zapraszam na kawkę :)
2005-0180kawa.jpg

Dzień Dobry Wszystkim.
Dzis już środa także Święta tuż tuż............i pogoda taka piekna że aż żyć się chce.
Ja poprostu uwielbiam słoneczko!!!!!

Kiki koniecznie sie odezwij po dzisiejszej wizycie! Ale zobzczysz bedzie dziewuszka 95% to przecież dużo prawie 100 jakby nie było.
Czarodziejka ale mi narobiłas ochoty na taką prawdziwą kawkę >

a ja nie mam ochoty na kawe wrecz mam niechec do niej:-(ale herbatke bym sie napila!!

Okruszynka masz racje swieta tusz tusz:-)a ja jeszcze jutro pracuje i piatek mam wolne ze wzgledu na mojego lekarza!!

Dzień Dobry :-)

Dzisiaj juz od rana jest pięknie! Chyba większość dnia spędzę na balkonie :-)

Gosia mi to się raczej zaokrągla tłuszczyk na brzuchu :-D:szok::-D A Ty masz już widoczny brzuszek?? Fajnie że jesteśmy w tak podobnym okresie ciąży, różnica 2 dni :) A w poniedziałek mój ginek podał mi termin porodu i według @ mam na 08.11.2009 a według usg 06.11.2009 :) Więc średnio 7go :)

A co z Ptasiorkiem ???? Odezwij się do nas, ja czekam na wynik testu! Dziewczyny jeśli któraś wie coś o Ptasiorku może z 28 dni to niech da znać! :-)

Miłego dnia, Święta już niedługo...:-D

Ostatnia edycja:
Witaj Pyszczku!!mowisz ze tluszczyk Ci sie zaokragla hehe to chyba nie tluszczyk:p ale mowisz sie sie zaokragla??mi w sumie troche sie zaokraglil a jak juz zjem obiad to jakis 4-5mc:-) hehe w pierwszej ciazy tak szybko brzuszka nie mialam...ale podobno w drugiej ciazy szybciej wystrzela:p

Pyszczku bylas wczoraj u gina tak??i jak twoj krwiak sie zmniejsza??ja sie juz denerwuje piatkiem juz bym chciala aby bylo po!!

Ptasiorek jak Twoj test??

reklama
Do góry