reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

już pisze cos wiecej o sobie.
Jestem mamą 4,5 letniego synka i planowaliśmy z mężem dziewczynkę według metody przed owulacją. O dziwo udało sie bardzo szybko zaciążyć juz w drugim cyklu starań. Przytulanie było 8,9,10 dc a owulacja prawdopodobnie 13 dc i wiecie co lekarz w 14 tc powiedział że na 80% dziewczynka a w 18 tc że na 95% dziewczynka. Ja po prostu nie moge w to uwierzyć. To znaczy że tyle szczescia naraz mnie spotkało.

reklama
Kiki Tobie gratuluję dziewczynki mam nadzieję że nam sie sprawdzi. Ja jestem straszny niedowiarek i już mam wizję pomyłek na usg.
Gie-oska ty się nie martw tymi plamnienieami bo ja jestem zywym przykładem że to wcale nie musi się żle skończyć. Ja wyladowałam u lekarza w 5tc z plamnieniami okazało się że jest krwiak i stąd te plamnienia. Dostałam leki i po dwóch tygodniach po krwiaku nie było sladu. 10tc znów plamienia okazało sie ze zrobił sie jakis malutki krwiaczek który po prostu sobie spłynął a z fasolką wszystko ok. teraz już jest 20 tc tez martwię sie o wszystko ale plamnienia nie wróciły także głowa do góry!!!!!!!!!!!!1

Witaj Okruszynko
Gratuluje ci ciąży no i dziewczynki :tak::-)

ja miałam przytulanie w 13 dc a owu w 16-18 dnia ale jednak będzie drugi chłopczyk :-)

Dzisiaj mam zamieszanie w pracy ale podczytuję Was

Miłego dnia babole

Okruszynka witaj!
super ze ci sie udalo z dziewczynka! gratulacje :-)
pozytywne wiadomosci bo ostatnio z planowaniem na watku nie bardzo wychodzilo ;-)

Dziekuję Wam za miłe przywitanie.
Bershka a czy osłabialiscie wczesniej plemniczki???Podobno to też jest jesnym z warunków tej metody. Ale z drugiej strony powiem tobie tak: mój Gin jak go pytałam powiedział że on nie wierzy z żadne metody planowania płci. To ze ja mam mieć dziewczynkę to gdzieś tam "u góry" musiałobyc zapisane, powiedział że są faceci którzy mają tak silne męskie plemniki że chocby sie na głowie stawało to i tak bedzie chłopczyk. Może u Was tak jest. A z drugiej strony zawsze możesz spróbowac jeszcze raz:)...........

Beti gdzie bylas jak Cie nie bylo??tyle czasu Cie nie bylo nie ladnie!!

A ja wlasnie wrocilam z miasta i pieknie jest na dworze,ciepelko na maxa:-)

Pyszczek mam pytanko do Ciebie jako ze jestesmy w tym samym okresie ciazy...zaokragla Ci sie juz brzuszek??

reklama
Do góry