reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ptasiorku dobrze zrozumiałaś :) Bo z tego co wiem, to @ wcale nie musi przyjść dopiero po odstawieniu luteiny, czasem luteina może wcześniej wywołać @ i tak też było wtedy w moim przypadku :tak: bo prostu organizm nie miał wtedy fasolki i poziom progesteronu spadł tak czy inaczej i mimo brania luteiny przyszła @. Ale ja myślę że u Ciebie nie przyjdzie! Monitoring pomógł, mówię Ci :tak: Tak coś czuję..

Kicia masz całkowitą rację, takie rzeczy niestety się zdarzają, ale nie trzeba o tym myśleć i wierzyć że akurat nam to się nie przytrafi...A dlaczego napisałaś że teraz chodziłabyś częściej do lekarza? Nie wiem czy powinnam poruszać ten temat, bo nie znam powodów dlaczego Ciebie to spotkało, ale myślisz że częstsze chodzenie do lekarza by coś pomogło? Jesli nie chcesz odpowiadać to zrozumiem, mam nadzieję że Cię nie urażę tym pytaniem..:sorry:

reklama
Pyszczku czeste chodzenie do lekarza nic by nie zmienilo tylko ... wolalabym wiedziec wczesniej ze cos jest nie tak , zanim przyzwyczaje sie mocno do fasolki... a tak dowiedzialam sie na wizycie kontrolnej...
no ale to oczywiscie moja taka fanaberia przez to co sie stalo...
zakladam ze teraz jak bede w ciazy wszystko bedzie ok :-)

Kicia teraz już rozumiem co mialaś na myśli :tak: Ja też uważam że tym razem będzie już wszystko ok, więc dobrze że i Ty wychodzisz z takiego założenia ;-) Będzie dobrze, mam nadzieję że wszystkie tutaj urodzimy zdrowe dzieci :-)

dzieki za rady odnosnie pokoju chyba faktycznie byloby narabane jakby sciany byly jeszcze w misie!!

Ptasiorku testuj dzis nie trzymaj nas w niepewnosci:-)

Witam dziewczynki.
Od dość dawna podczytuje wasze forum z duzym zaciekawieniem. Jestescie już zgraną paczką ale może przyjmiecie Mnie na pogawędki. Temat bardzo mnie interesuje bo sama jestem w ciąży juz 20 tydzień i w zasadzie od momentu planowania podczytuje co tam u Was.

Gosia a Ty widzisz mój suwaczek?? Ja tez myślę że albo ściany albo mebelki w misie :tak::-D

okruszynka skoro jesteś już w 20tym tygodniu to Gratulacje! i chyba długo już musisz nas czytać :-) napisz coś więcej o sobie, nowe twarze mile widziane :tak: Pozdrawiam!

reklama
Do góry