reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja uważam ze wyjście na kolacje to akurat dobry pomysł...
Nie bedziecie myslec, troszkę sie odpręzycie ...i przeciez masz na to ochotę , a nie zmęczy cie to....kochanie więcej WIARY!!!!!!!!

reklama
Idę poleżeć Dziewczyny.....przytulam Was wszystkie mocno...

A jeszcze jedno, mój gin powiedział że nudności i wymioty to dobry znak, bo świadczy o tym że hormony dobrze działają czy coś i że dzidzia silna..sama nie wiem jak mam to rozumieć, wczoraj myślałam że wykorkuję przez te wymioty...:confused:

Anufifi może masz rację, może nie powinnismy odwoływać tego wieczoru...Kochana wierzę, tym bardziej jak dzisiaj usłyszałam bicie serca mojego dziecka...tego uczucia nie da się z niczym porównać..takie mocne bicie nowego życia....mialam lzy w oczach...
Bedę prosić Boga żeby ten krwiak się wchłonął i nie zagroził mojemu dziecku...

Masz sie oszczedzac a nie załamywac zamknięta w domu....idźcie dzisiaj wieczór i zjedz sałatkę :) a jutro poleniu****esz w towarzystwie męża ....
I ja Ci mówię że będzie dobrze ...jestem tego pewna tak samo jak kiedys , że ci sie udało...ściskam kochana:), a teraz idź poleżec i miłego wieczorku

Kiki... Pyszczek..Dziewczynki glowa do gory.. bedzie dobrze.. nie ma co myslec o najgorszym ..tylko myslec pozytywnie a wszystko bedzie ok.. lekarze zawsze troszke nastrasza ;-)... Trzymam za Was kciuki Kochane ;-)
Pyszczek.. a Ty przestan czytac na forach co dziewczyny mialy i jak sie i co konczylo!!!! bo po dooopie dostaniesz..kazda z nas jest inna i inaczej bedzie dana rzecz przebiegala.. A nie ma nic gorszego jak sie wlasnie naczytac na necie i sie nakrecac !!!!:wściekła/y: Wiec sie teraz szykuj pomalu na te kolacyjke :sorry2: wsioo bedzie ok.. Zobaczysz;-)
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki..

Kochane!
Otóż mam do Was takie intymne pytanie. Jestem w ciąży i od jakiegoś czasu mam brudną bielizne jest to żółty śluz albo i czasem brązowy. Czy to normalne na początku ciąży???​

Z tego co pamiętam, to ten ciążowy śluz zawsze miałam bialutki i duużo go było.
Napewno nie był żółty, ani brązowy...:no:
A byłaś u gina? W ciąży trzeba informować prowadzącego o takich dziwnych upławach... Bo może to infekcja, niektóre kobiety często mają ją właśnie w ciąży, to nic groźnego, ale trzeba wyleczyć... :tak:Także przede wszystkim koniecznie wizyta u gina... :tak:

Pyszczku nie zamartwiaj się na zapas bo takie krwiaki bardzo często się wchłaniają. Moja kosmetyczka miała to samo i wchłonął jej się. Teraz nawet mogła wrócić do pracy :tak: To żaden wyrok !! !! !!
Jesteśmy z Tobą a te wymioty-współczuję.Musisz je jakoś przeżyć jeszcze z 3 tyg. :baffled:

Kiki czy te ataki miałaś też w poprzednich ciążach czy przy tej Ci się ujawniły dopiero ? :shocked2:

Dzisiaj spędziliśmy prawie cały dzień na podwórku. Oli wyszalał się za te wszystkie dni spędzone w domu podczas choroby. Mogę nieśmiało powiedzieć, ze Bactrim sobie poradził z bakteriami u mojego maluszka :tak::-):-):-):-)

Jutro uczelnia ale tylko 2 ćwiczenia i na dodatek na 8.00 :cool2::cool2::cool2: Mam nadzieję, ze też będzie taka śliczna pogoda jak dzisiaj.
Młody zarobił dzisiaj półbuty z Bartka i okazało się, że przy pąłceniu są obniżóne o 40 zł bo podobno II gat. Zaczęłam wyszukiwać feleru ale nic nie zauważyłam więc zaoszczędziłam troszku :tak:

Miłego wieczorku babki

reklama
CUKIERECZEK ja miałam żółte ale pod koniec ciąży i okazało się że miałam infekcje co odrazu się udało jej pozbyć;-)zapisał mi czopki i tabletki przez tydzień:tak:idż do gina i mu powiedz o ty:tak:
BERSHKA ja też musze dominisiowi jakieś adidaski kupić bo szybko mu nóżka rośnie:-)a kupuje zawsze z Deichmannu:-)super są tam butki i dobre:-):tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI!!!

Do góry