reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi pogratulować takiego tempa :tak::-D ja potrzebuję rano minimum 1h na uporządkowanie siebie do ładu :-):-):-):-)

co do objawów ciąży...ja mogę to samo powiedzieć o objawach na dziewczynkę, jem mnóstwo słodyczy, mięska mniej, miałam poranne nudności, kilka dni przed @ serduchowanie no i co ? ........... :-D:-D:-D

Wiecie jaką bym strzeliła gafę w niedzielę rano. Na zabój zapomniałam sobie, że przesuwamy czas do tyłu.Kolega na gg mi przypomniał, od niechcenia włączyłam komp ok 23.00. Miałam już iść spać. Rano miałam zajęcia z doktorem, który powiedział, ze mam być obowiązkowo i zdać referat o systemie partyjnym Ukrainy :szok::-) no myślę, że gdybym czasu nie zmieniła to pewnie wysłuchał by tego referatu ale przez tel.. :-D:-D:-D:-D ufff dobrze, ze mam takie przypominajki obok siebie. Strasznie jestem czasami roztrzepana :nerd:

Witaj Bershka....
Myslałam wczoraj wieczór o Tobie własnie....a dokładnie że tylko ty ostatnio jestes tu na bb wzorowo...bo ostatnio nas tu jakos mniej ...a w weekendy to juz w ogóle....a TY jesteś ....:):):)i fajnie bardzo....hehe

BERSHKA no tak godziny przestawić trzeba było a o tym mi powiedział mój M bo on jak pracuje to słucha radia,a tam powiedzieli o przestawianiu,bo tak to też byśmy niewiedzieli:-D:-D:-D

No ja spróbuję zrobić listę:

Sylwia , Czarodziejka i Beti...z Wami mam kontakt to sie nie czepiam :-D:-D:-D

Pyszczek kochana jak nastrój u Ciebie?

Ptasiorek czasem sie pojawiasz ale my chcemy więcej :)

Kiki jak boleści?, przeszły?

Royanna , Madzia tco u Was?

Paula na urlopie i juz do nas nie zagląda...:(

Kinga nam znikneła

Margaritta zajeta mamusia i dobrze :)

Gosia Bershka i Patrycja obecne :)

Kicia juz lada dzień wraca...SUPER

AGnieszko ty tez bys nam tutaj cos napisała było by miło:)

Jarzębinko a jak u Ciebie?

Czy kogos pominełam....???
No patrzcie ...tak duzo nas a jednak nie wiele sie dzieje :(

Heloł...
ale ponury ten poniedziałek w Lublinie... :baffled::-pleje i leje...ciśnienie nisko, przy podłodze;-)... więc mi się chce spać, spać i spać... ta zmiana czasu zawsze mnie rozstraja... zaspiam według starego, a wstać muszę wedłg nowego...:wściekła/y: :baffled:

Nasza BETI ma dziś monitoring, trzymam więc kciuki za pomyślne wieści :-)

.....idę druga kawę sobie zrobię, bo ziewam nieprzyzwoicie :sorry2::baffled::-D

reklama
Do góry