reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!

Beti gratuuje nowej furki:-)co Ci maz kupil??

Pyszczek faktycznie nie za dobra wiadomosc dostalam ale nie mozesz sie zalamywac tj dziewczyny pisza kazda jest inna i u kazdej krwiak inaczej sie wchlania...nie nastawiaj sie na najgorsze....nie denerwuj sie,odpoczywaj ....wiesz ja tez sie zalamaalam jak plamienie dostalam i jeszcze naczytaalam sie na roznych forach ze czesto po plamieni jest poronienie i boje sie tego ale wierze ze fasolek da rade...

widze ze coraz wiecej dziewczyn na problemy z ciaza ehh co to sie robi!!

Kiki jak sie dzis czujesz??

Ja tez chyba musze ograniczyc troche forum bo sie za bardzo nakrecam:-(chyba 10kwietnia udam sie do gina mojego sprawdzonego..boje sie strasznie czy wszystko ok...
dziewczyny nie wiecie czy duphaston przedostaje sie do plodu??

Buziaki kochane!!:-):-)

reklama
Gosiu...duphaston to nic innego jak progesteron ktory jest potrzebny do prawidłowego rozwoju zarodka...musi sie wiec do niego dostawac , ale uzupełnia on jedynie niedobór naszego progesteronu....czasem zarodkowi potrzeba wiecej , żego oznaka moga byc własnie plamienia jak u Ciebie...Aga kiedyś ładnie to napisała że duphaston to dla dzidzi jakby kołderka w której jest mu lepiej ...więc nie martw sie ....

Witam

Mam kiepski humor :-( pokłóciłam się dzisiaj z teściami :-( jak zwykle chodzi o nadmiar czekolady, którą dają synkowi :wściekła/y: Teściowa wyciąga po raz kolejny stos czekolad po czym ja mówię, ze ma zjeść ostatnią i koniec, Oli w płacz ze mama zabrania po czym teściu przyszedł i powiedział mu, ze ma sobie zjeść bo to są puste czekoladki bez nadzienia etc.... Skomentowałam, ze podważają mój autorytet przy synku i nie zgadzam się na takie sytuacje. Ech,...

Dobrze, ze M jest za mną bo inaczej też bym go .. :angry::angry:

Ostatnia edycja:
BERSHKA no wiem rozumiem cie też nie lubie jak mój synek zajada same słodkie a potem są tego efekty:baffled:no tak ale jak to dziadkowie,ale zgadzam się nie powinni przy twoim synku lekceważyć twoje słowa:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI!!!

hej laseczki!!

patrysia86,Bershka niestety dziadkowie tacy sa rozpieszczaja wnuki na maksa a potem my rodzice musimy doprowadzac swoje dzieci do porzadku ehh...takie zycie u mnie tez tak jest ze babcia rozpieszcza Maje!!

A ja juz w pracy i piejm sobie inke czuje sie ok i dziwi mnie gdzie sa mdlosci i wymioty??

a co u Was slychac??

Pyszczek,Kiki jak samopoczucie??

Beti pewnie nie moze sie nacieszyc swoja furka:-)ciekawe co to za autko:-)

DZIEŃ DOBRY!!!
Jak początek dnia,u mnie ok troszke niewyspana,ale jakoś się da:-)ide sobie zrobić śniadanko:-)
POZDRAWIAM!!!

dzień dobry :)

Kurde ja dzisiaj nie nastawiłam budzika ...i zerwałam sie o 9.01 a w pracy byłam na 9.10 :) ...heh zdązyłam wymyc głowe , podmalować oko i przytulic Dzieciaki ....jednak jak sie chce to sie da :):):)

i juz marze o piatku....:-):-):-):-)

Aniu to Ty torpeda jestes w takim tempie sie wyszykowac hehe gratuluje:-)
a powiedz jak tak zdjecia Twojej antresoli sie miewaja??;-P

reklama
HEJKA ANUFIFI:-)
No szybko ci to poszło:tak:dobrze ,że zdążyłaś:tak:

Mój M stał i sie śmiał , że normalnie mi to godzine zajmuje...:-D.

Ale nie lubie takiego zrywu

A wiecie ...teraz widzę jak to łatwo sobie wmówic w tej fazie cyklu ewentualne objawy ciązowe...gdybym ja myslała ze u mnie bylo oki i że nie mam problemu z pecherzykiem byłabym niemal pewna ze jestem w ciązy...
pobolewa mnie podbrzusze ...cycochy mam jak nie swoje....mdli mniie czasem ....latam siku częsciej niz sie Tomuś w noocy budzi....a przeciez wiem ze w tym cyklu pęcherzyk nie dał mi szans .....dziwne te nasze organizmy :confused::confused::confused:

Do góry