reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

przyznaję się, ze ja w I trymestrze jadałam fast foody jak nigdy. Miałam taką ochotę, ze nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y: Za to teraz nadrabiam warzywami, owocami etc :tak:

reklama
no skoro Ptasiorku mowisz ze trzeba zachcianki spelniac to trzeba hehe..pewnie jak sie skonczy pierwszy trymestr wszystko minie bedzie juz cieplutko swieze wazywka,owoce mniam juz sie nie moge doczekac!!teraz to wszystko bym jadla jak tak dalej pojdzie bede gruba:p
juz sie nie moge doczekac czerwca i czeresni u tesciow:)smaczniejszych nigdzie nie ma:)mniaaaaaaaaaaaaaam:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ptasiorek kiedy testujesz??

A gdzie reszta babek??Gdzie Pyszczek,Anufifi,Paula,Royannka i spolka???????

Dziewczyny właśnie gdzie jesteście ? :dry:

mały u teściów dzisiaj a ja mogę sobie po pracy odpocząć choćby na 2h :cool2:

ale u nas dzis pusto!!!!Ja po kapusniaku w proszku i marsie zabralam sie za chipsy serowe hehe:p....jeszcze troche i weekend!!
Dziewczyny widzialyscie w jakims sklepie fajne,ladne plaszcze wiosnenne??

:-D GOŚKA :-D ale dałaś z tym żółtym postem:cool2: :-D
oczy mało mi z orbit nie wylazły, tak wytrzeszczałam :szok: żeby go przeczytać... :-D

...a testy, to u nie w przyszły weekend, także teraz ten najgorszy czas... czyli czekanie :sorry2::-p:hmm::rolleyes2:

Dobry wieczór...

Chciałam tylko wtrącic ze martwie sie Pyszczku że sie nie odzywasz , i Madziu ty też ....
Reszta jakoś sie pojawia widze od czasu do czasu , wiec ślę buziaki:)

Kiki kochana nie martw sie ...dzidzi napewno nie zaszkodza leki któe lekarze ci podawali ...ja mam nadzieje , że już nie będziesz cierpieć ...ściskam mocno :)

Ostatnia edycja:
reklama
co tu tak pusciutko zagladam na chwilke jestem zmeczona szpitalem i bolami ktore przeszlam.mialam dzisiaj znowu dwa ataki.wzielam tylko nospe i pomoglo..do szpitala juz nie chce isc,chce byc tu w domku z dziecmi..boze niech juz bedzie ten sierpien bede miec dzidzie to spokojnie bede mogla oddychac,teraz tylko wiecznie strach o mnie i o dzidzie by nic nam sie nie stalo..boje sie strasznie,ale no coz takie zycie..pozdrawiam was wszystkie dziewczyny..a co pyszczek sie nie odzywa`?

Do góry