reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Było mi ciężko, szczególnie w szpitalu jak leżałam. Matki karmiły na sali dzieci cycami a ja latałam dokarmiać na dział noworodków. Później jak widziałam, ze synek jest zadowolony i zdrowo się rozwija-przeszło mi.

reklama
Bershka ja mialam tak jak Ty...za malo pokarmu a na dodatek moja Maja byl glodomor wiec po kazdym karmieniu cycem musiala dojadac w pielegniarki:p i jadla najwiecej z wszystkich noworodkow!!tez przez pewnien czas miala wyzuty sumienia ale co moglam zrobic jak pokarmu braK??takie zycie

BERSHKA I GIEOSKA najważniejsze ,że wasze maluszki były zadowolone:tak:nic za to nie mogłyście,wiec trzeba się cieszyć tym ,że dzieciątka zdrowo rosły:-)

witam dziewczyny,u mnie kiepsko wrocilam dopiero ze szpitala bylam tam od srody takie mialam ataki od woreczka ze myslalam ze sie wykoncze,dzisiaj w nocy mialam kroplowke.dzisiaj mnie wypuscili ale jak tylko wiekszy atak bedzie musze do szpitala,z dzidzia oki.ale ile tabletek musialam sie nalykac i ta kroplowka tak sie marwie ze szok..teraz tez boli i boje sie zeby nie bylo mocniej.ide poczytac co naskrobalyscie..

Kiki słoneczko nasze :-( nie martw się, jeżeli lekarz powiedział, że z dzidzią wszystko dobrze to mu zaufaj i nie zamartwiaj się bo to tylko pogorszy sprawę. Tulam Cię mocno i odpoczywaj dużo. Dobrze, ze masz w miarę dużych chłopców, moze ciut odpocząć i zatrudnij M do obowiązków domowych.

witaj Kiki!a skad u Ciebie takie ataki od wyrostka sie biora??

Bershka kiedy u Ciebie zaczal brzuszek sie zaokraglac??

A ja wlasnie prawie cala bagietke zjadlam i moglabym jeszcze zjesc ale m musialam troche zostawic:-(
Dziewczyny mozna w ciazy gorace kubki pic??

Kiki a Tobie kiedy zaczelobyc widac brzuszek??:-):-)

Gosiu mogę stwierdzić, ze dopiero teraz brzuszek robi się okrągły. Tak od 2 tygodni zaczął się zaokraglać

KIKI nie stresuj się smutki odrzuć na bok jesteś pod dobra opieką:tak:będzie wszystko dobrze:tak:teraz odpoczywaj:tak:A z dzidzią dobrze to tylko się cieszyć i o nia dbać:-)

reklama
Dziewczyny mozna w ciazy gorace kubki pic??

GOSIU, niby zupki ekspressowe to nic zdrowego, mają żadne wartości odżywcze, sól i glutaminian sodu... :-p
Ale koleżanka z innego wątku, miała takie mdłości w 1 trymestrze i tylko po zupkach chińskich ich nie miała i tylko je mogła zjeść nie pawiując... ;-):tak:
To jadła, żeby nie paśc z głodu... Podsumowując, niby jadła takie bezwarościowe jedzenie, ale ona wyniki krwi miała i ma baardzo dobre :-)
Jestem zdania, że w ciąży jak jest zachcianka, to trzeba jej koniecznie ulec...:tak::-)
Smacznego :-)

Do góry