reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BERSHKA to super miałaś hmm może ja też zaczne czymś smarować:confused:tylne mu wychodzą już trzy są,a w przodzi już ma:happy2:

reklama
Wy po sniadanku a ja ratuje sie slodka chwila zadnego amu nie mam zaraz musze do sklepu skoczyc:-)

Bershka a Ty jaka mialas cene przy synku nr1 i teraz??nic Cie nie wysypalo??
mnie moglo wysypac bo duuuuuuuuuuuuuuuuzo slodyczy ostatnio jem:p:angry::angry::angry::angry::angry:

Przy pierwszym synku miałam cerę idealną, paznokcie zrobiły sie takie mocne i miałam pierwszy raz długie naturalne, twarde :tak: Nie miałam zadnych dolegliwości ciązowych. Ciąża objawiała mi się tylko powiększonym brzuszkiem. Teraz cerę też mam w miarę ok, zadnych pryszczy ztym, ze te zasłabnięcia dochodzą i delkatne młdości poranne do 3 m-ca. Ale bardzo delikatne, bez rzyganka etc. Jem ws= sumie wszystko tylko ta kawa :baffled: mam do niej wstręt. Poza tym zauważyłąm w pierwszej i drugiej ciąży bardzo duży przyrost piersi :tak::tak:

BERSHKA ja tak samo cera super pomijajać dolegliwości bo to masakra i do prawie piątego miesiąca:baffled:ps.ale mam taką znajomą że urodziła synka ale w czasie ciąży spuchła niesamowicie i pryszczy dostała.

No mleka to miałam fuul co nawet były problemy z zasuszeniem bo jak pisałam musiałam ,a teraz mam takie plany karmic do roczku no chyba że dzieciątko samo powie koniec:-D

No widzisz Patrysia ja miałam cyce wielkie a w nich pustki. Nie miałam dużo pokarmu i musiałam synka dokarmiać butlą. Miałam wyrzuty sumienia, z einne mamy karmią a moje jest dokarmiane sztucznie :-(

reklama
No tak na pewno było ci ciężko bo wiem jak mi było odstawianie Dominisia od piersi.Może tym razem będziesz miała więcej pokarmu ,a jak nie to nie martw się liczy się głównie bliskość mamusi do dzieciątka:tak:

Do góry