reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anufifi
195845misie.jpg

Duzo slonka dla wszystkich dziewczynek:tak: Zajrzalam się przypomniec;-)

hej :-)
weszłam tylko napisać Wam jak było u ginki....
tyle na ile mnie zbadała to wszystko jest wporządku:tak: zleciła mi komplet badań i z wynikami mam przyjść na następną wizyte :tak: założyła mi już karte ciąży i wyznaczyła termin na 20 listopada :tak: tylko na usg dała skierowanie dopiero na początek maja :-(jak ja do tego czasu wytrzymam nie wiedząc czy wszystko tam jest wporządku :no: chyba pójde wcześniej prywatnie!
Mam brać Feminatal i sie oszczędzać, chciała nawet dać mi zwolnienie ale ja nie chciałam powiedziałam że jak będe potrzebowala to przyjdę :tak:

Zmykam położyć Kacperka spać a potem mamy obejrzeć sobie z M jakiś filmik :-)

Pozdrawiam Was gorąco!:-) :-):-)

Pokazała, pokazała będzie drugi chłopczyk więc mogę zapomnieć o Emilce i wróżbach :-D

już się nastawiłam psychicznie ale bolało mnie troszku, ze to nie dziewczynka :tak:

wiecie co? ale chyba mój syn mnie do tego przygotował. Dzisiaj jak szłam z nim przedszkola zapytał się mnie czy jak On był wmoim brzuszku to chciałam, zeby był dziewczynką ? :szok: zrobiło mi się tak smutno i powiedziałam, że chciałam z tatusiem żeby był chłopczykiem i cieszyliśmy się jak się urodził i nie chciałabym usłyszeć tego pytania od drugiego synka.

No cóż nie jesteśmy z M stworzeni by mieć córki więc cieszę się bardzo z tego chłopczyka. Troszku się wypłakałam M do rękawa ale po długiej rozmowie jest mi o wiele lepiej. Jest zdrowy, rośnie dobrze a cesarka bedzie pod koniec sierpnia początkiem września.

Pokazała, pokazała będzie drugi chłopczyk więc mogę zapomnieć o Emilce i wróżbach :-D

już się nastawiłam psychicznie ale bolało mnie troszku, ze to nie dziewczynka :tak:

wiecie co? ale chyba mój syn mnie do tego przygotował. Dzisiaj jak szłam z nim przedszkola zapytał się mnie czy jak On był wmoim brzuszku to chciałam, zeby był dziewczynką ? :szok: zrobiło mi się tak smutno i powiedziałam, że chciałam z tatusiem żeby był chłopczykiem i cieszyliśmy się jak się urodził i nie chciałabym usłyszeć tego pytania od drugiego synka.

No cóż nie jesteśmy z M stworzeni by mieć córki więc cieszę się bardzo z tego chłopczyka. Troszku się wypłakałam M do rękawa ale po długiej rozmowie jest mi o wiele lepiej. Jest zdrowy, rośnie dobrze a cesarka bedzie pod koniec sierpnia początkiem września.

to naprawde cudowne mieć dwóch syneczków :)

reklama
Do góry