reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi Filipek na pewno wkrótce wyzdrowieje :tak: A jeśli chodzi o Ciebie to musisz być dobrej myśli, a może los sprawi Ci cudowną niespodziankę! Może Sylwia ma rację, żebyś sobie odpoczęla od tego tematu kilka dni chociaż żeby naładować akumulatory.....ale wtedy będziemy tęsknić tutaj za Tobą :sorry2:

Kiki będzie dobrze zobaczysz, atmosfera się z czasem oczyści i jak będziecie oboje tego chcieli to znowu będzie dobrze między Wami, czego z całego serduszka życzę :tak:

Sylwia u nas w Lublinie tez Syberia....już nawet nie musze rano sprawdzać wyglądając przez okno bo i tak wiem że pada...oby do wiosny, zapowiadają że od 1go kwietnia już ma być regularna wiosna :-)

Paula fajnie że pytasz o moje samopoczucie - dziękuję, nie narzekam :-D hehe a tak naprawdę to mdłości nadal mam rano, tak że trudno mi jest rano umyć zęby, bo trzeba jakby nie patrzeć wkładać sobie szczoteczkę do ust :-D ale udaje mi się szybko je zwalczyć bo dosyć wsześnie zajadam mdłości śniadaniem i już jest dobrze ;-) a poza tym ok :-)
Czekam na wieści co Ci ginek powie!

Czarodziejka heheh czyli wino wzięlo górę nad stosunkowo udaną nocą :-D bywa i tak ;-) ale co się odwlecze to nie uciecze :-)

Bershka daj nam tu znać co Tobie lekarz powie! No i my tez już chciałybyśmy znac płeć :-):tak: czy Twoje smaki jedzeniowe potwierdzą dziewuszkę :)

Gosia dobrze że lepiej się już czujesz, od razu inne psychiczne nastawienie, prawda? ;-)

madzia miejmy nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej i będziesz mogła częściej posiedzieć z nami na BB :-)

patrysia ja również pozdrawiam Cię serdecznie :tak:

Beti, Ptasiorek, jarzebinka Buziaki!

reklama
Ptasiorek zapomniałam Ci na priv napisać że mi też dokładnie tak kazał brać luteinę - 4 dni po pozytywnym teście owu przez 14 dni :tak: i zobacz jakie mam efekty :-) teraz też biorę tyle że 2 razy po 2 i tak aż do 12go tygodnia ;-)

:-) PYSZCZEK dokładnie to samo mi zapisał... 14 dni 2x1, a gdy trafi się ciąża, to 2x2 do 12tc. :-)
Dobrze słyszeć, że dolegliwości ciążowe ci odpuściły :-)

.....tylko kiedy ta wiosna Panie Sierżancie....:sorry2:

Ciekawa jestem czy mi także pójdzie zajść w ciąże tak odrazu hmm pewnie nie:confused:Jak staralismy sie o Dominisia to trwało to 3 miesiace,a w sumie pomogły nam paski ,które kupiłam z apteki co mówią kiedy mam dni płodne i się udało:)Ptasiorek trzymam kciuki:):-):tak:

Zgadzam sie z Ptasiorkiem dolegliwoscie to jedna rzecz ,która nie jest ciekawa:no:J niestety miałam ciężko bo od 2 miesiąca i tak do 5 wymiotowałam non stop od obiadu wstawać nie mogłam a wymiotowałam nawet 4 razy naraz:baffled:Masakra oby druga ciąża przeszła dobrze:-)

:tak::tak:

Czarodziejko nie odpowiedziałaś mi na pytanie :wściekła/y:;-) co to za herbatka z tym kwiatkiem ? Ja taką chcę do domu. Wiem, ze to gifek ale Ty taka swiatowa dziewczyna jesteś i moze wiesz jak i gdzie sie kupuje taką herbe :tak::-D
Oj przepraszam Kochana :) Zakrecona czasem jestem :)
Sluchaj nazwy herby nie znam ale mozna kupic ja przez internet tylko musze pogmyrac po necie bo nie zapisalam linku do tego sklepu i teraz ni wała znaleźć go nie moge....
jak dotrę puszcze Ci link :)
Ps: a w tym sklepie byly tez inne rozniaste herbatki i zaparzacze i podgrzewacze i w ogole wszystko dla koneserow herbat :)
A tak swoją drogą napijemy sie ... :)
herbata_20d.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuje Czarodziejko za linka ;-) Teraz jak nie piję kawy chętnie eksperymentuję z herbatkami.

A ja dostałam dwa kopniaczki odczuwalne od dzidzi :-):-):-):happy: z prawej strony. Z Oliwierem też poczułam w 16 tygodniu. Może to chłopak :-)

Witam,
dla dziewczyn co nie są na 28dni ... po badaniu fotelowym i analizie wykresów temperatur, usłyszałm, że jestem zdrowa i moge zajść sobie w ciążę bez wspomagaczy... czego dowedem jest moja 16miesięczna Milenka...
Dostałam Luteinę, by wspomagać ewentualne zagnieżdzenie zarodka, którą mam brać 4dni po pozytywnym teście owulacyjnym...
No, ale jutro mam monitoring cyklu ... i tak naprawdę, to dopiero po nim uwierzę, że wszystko gra... więc narazie nie skaczę jeszcze z radości...:sorry2: :tak:

Ptasiorek strasznie się ciesze że u Ciebie wszystko wporządku :-) teraz mocno trzymam kciuki za fasolke w tym cyklu!!!! :tak:

reklama
Pyszczek cieszę sie ze radzisz sobie z mdłościami :-) od razu humorek lepszy widzę :tak:

Patrysia witaj :-) i trzymam kciuki za Wasze staranka! :tak:

Czarodziejko ja też mogę prosić o linka do tych herbatek ;-) też jestem smakoszką :tak:

Bershka super są takie kopniaki, kiedy dzidzia daje o sobie znać :-) No zobaczymy czy to chłopczyk czy dziewczynka może już dzisiaj się uda podejrzeć :tak:

Do góry