reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam was...

dziękuje za miłe słówka....
niestety nadal jak o tym wszystkim myśle to oczy nachodza mi łzami....
wczoraj wracając od mojego lekarza zabrałam lekarke do dzieci....jak dojechałysmy Filipek tak sie źle czuł że płakał strasznie....a ja z nim bi mi serce pękło....
porządnie go wzieło ....tak ze lakarka odrazu wysłala M do apteki i sama mu leki podawała...była 2 godziny ....lało sie z niego po tych lekach i był tak słaby ze sie nie ruszał tylko lzy mu spływaly po policzkach ....naprawde myślałm ze umre....
ale jakwychodziła było juz lepiej i do tej pory jest w miare ...jeszcze musze nakupic jakies secyfiki zióła syropy soki wiec jade po pracy....
Jesli chodzi o mnie to nie mam nadzieji na ten cykl z wielu powodów
moim zdaniem to pecherzyk z zeszlego cyklu a dokładnie to to co jeszcze przed @ nazywali torbielką jest nadal i dlatego takie duze ...nie pęknie nie ma opcji ....dostałam od 16 dc duphaston w podówjnej dawce i jesli @ jak powinna po 3 dniach od ostratniej to kolejny cykl jest moim ostatnim z krótym ide do niego , ale własciwie tylko po to by wiedziec jakie sa wyniki badań , które wczoraj mi robił ...i na tym byłby koniec ...bo juz nie mam sił ....
Moze za jakis czas wybiore siee do Lublina bo Ptasiorek dał mi namiary gdzie usuwają mięsniaki nie operacyjnie ale mniej inwazyjnie ...ale póki co przestałam marzyć...to zbyt duzy luksus na który nie powinnam sobie juz pozwalać ....
Wczorajsza rozmowa z ginem była jeszcze bardziej konkretna niz ostatnia....nie pozostawiała złudzeń ...
zycze wam kochane miłego dnia i udanego weekendu

Anufifi.. oj bidulek z Filipka :-(ale ma juz leki wiec teraz bedzie tylko lepiej.:tak:.. Musisz odpoczac.. ja nawet bym Ci radzila od WSZYSTKIEGO odpoczac .. lacznie z BB czy 28 .. poprostu na chwile sie odciac od wszystkiego.. zebrac mysli.. I wrocic jak nowonarodzona ;-) Ale to tylko moje zdanie ..a decyzja jak zrobisz nalezy do Ciebie ;-)W kazdym razie caluje mocnooooo :zawstydzona/y: i przytulam ;-)
Czarodziejka .. w takim razie zapraszam do ,łopatki :-)
Paula..Jarzebinka...Bershka..Gieoska .. Buziaki :)

Anufifi ale pobędziesz chyba znami tutaj, cooo ?? :-:)-:)-:)-(

Sylwia dzięki za przywitanie

a ja robię gulasz i mam go tak dużo, ze zaprosiłam...kolegę na obiad :-D:-D:-D:rofl2:
mam nadzieję, ze będzie mu smakować :-D

Paula dzięki za zaakceptowanie zaproszonka i przyznaję, wlosiska masz nieziemskie :-) naturalnie masz takie kręcone ? :confused::dry: pozazdrościć

a synka i męża masz fajnego :tak:

Paula ogladalam zdjecia Twoje na nk zarabiste masz wlosy ja tez takie chce...a to autko dla synka rewelacja corce chcialam tez taki kupic!!ten twoj to na akumulator jest czy na pedaly??

Gosiu dziękuje :-) a samochód jest na akumulator :tak:

Paula ....a Ty kiedy idziesz??i jak Twoje samopoczucie??

Gosiu ja ide dzisiaj o 17:30 pierwszy raz do ginki, ale pewnie tylko mnie pomaca i da skierowanie na badania a na następnej wizycie pewnie dopiero założy mi karte ciążową.....ogólnie czuję się dobrze tylko po dniu pracy mam taki napięty brzuch i jestem strasznie zmęczona....

Paula ja również pozwoliłam sobie Ciebie zaprosić na NK :zawstydzona/y:

Bershka bardzo mi przyjemnie :-) ślicznego masz synka i Ty bardzo przystojna kobietka jesteś :tak: Trzymam kciuki zebyś jednak dzisiaj ujrzała "dziurke" ;-)

Jarzębionko zgadza się byle do 15! :tak: a w weekend odpoczywamy! :tak:

Anufifi nie wiem co Ci napisac bo wszystko co chciałam już napisałam wcześniej, poprostu przytulam Cię mocno Zobacz załącznik 122839 a dla Tomusia życzę dużo dużo zdrówka!!!!

Sylwia ściskam Zobacz załącznik 122839

Witam!Widze że jesteście wszystkie tu miło zaprzyjaznione:)Życze wszystkim miłego dnia i dobrych myśli bo tez czytam że nie uśmiecha się iektórym co mi przykro ale trzeba być dobrej nadzieji bo tylko tak się wzmacniamy:)Przesyłam wszystkim pozdrowienia:)

reklama
Witam,
dla dziewczyn co nie są na 28dni ... po badaniu fotelowym i analizie wykresów temperatur, usłyszałm, że jestem zdrowa i moge zajść sobie w ciążę bez wspomagaczy... czego dowedem jest moja 16miesięczna Milenka...
Dostałam Luteinę, by wspomagać ewentualne zagnieżdzenie zarodka, którą mam brać 4dni po pozytywnym teście owulacyjnym...
No, ale jutro mam monitoring cyklu ... i tak naprawdę, to dopiero po nim uwierzę, że wszystko gra... więc narazie nie skaczę jeszcze z radości...:sorry2: :tak:

Do góry