reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka niemam wątpliwości przejdzie Ci napewno... i to szybciej niż Ci sie wydaje :)))
a kopniaczki sa przecudowne no nie!!!!

imiona mam dwa : Alanek lub Samuel= Sam :sorry2: jeszcze niewiem bo moj Oli do brzuszka mowi raz Alanek raz Samuel hehehe

Sylwuś jakos ostatnio byłam chyba w figlo parku z Oliwerkiem i jakas kobita wołała swojego synka "Samuel" "Sam" i spodobało mi się ... meżowi też a Oliś wkońcu tez zaczoł tak do brzuszka mówić:-D wiec już sama niewiem..... jeszcze mam czas zobaczymy.....

salwus sto latek i zdrowka dla syneczka..

aga witaj fajnie ze jestes mi bardzo sie podoba alanek sliczne imie.bylam z moja przypsiolka na usg i tez powiedziala twoje slowa jezeli nie widac to napewno dziewczynka na bank od poczatku ciazy mi mowi ze dziewczynka a mi intuicja podpowiada ze chlopczyk..

bereshka ja przy trzecim chlopcu ercanku od lekarza do domu plakalam ze to znowu chlopczyk i nie przechodzilo mi szybko bylo mi smutno zle ,potem przeszlo a jak po porodzie wzielam go na rece i powiedzialam jak moglam tak plakac mam pieknego zdrowego syna a dzisiaj nie zamienila bym go nigdy na dziewczynke,chod urode dziewczynki mial do roku czasu a potem chloczyk jak malowany.tym razem naprawde jest mi obojetne czy to czwarty chlopczyk czy pierwsza dziewczynka..

Agus..10 lat temu do porodu mial byc Olaf..ba nawet po porodzie tak bylo.. ale kolezanka polozna przyszla i mowi "do Kamilka pasuje Kacperek" strasznie mi sie tak spodobalo..mezowi tez wiec i jest Kacperek .. jeszcze moze byc opcji troszke ;-) macie czas :-D
Kiki.. slicznie Dziekujemy:)

agnieszko mialas mocne kopania mocno odczuwalne w 18 tyg.bo ja mam takie nie zamocne,i to tak tylko raz dwa razy nadzien..martwie sie czy to dobrze nie pamietam jak kopali moi chlopcy..

bereshko a jak u ciebie z ruchami?

reklama
Sylwuś wiem coś o tym.... Oliwere od poczatku miął być Nikolas... nwet po porodzie tak do niego mowilismy ale jak poszlismy do urzedu to nam powiedzieli z eniema takiego imienia w imionach polskich i musilismy szybko zmieniac imie i jest Oliwer....
a w albumie ktory robiono w szpitalu noworodkom bo taki jest u nas zwyczaj do tej pory ma wpisane Nikolas:-D

Do góry