reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

w sumie chłopczyk moze być ale wiecie co mnie najbardziej boli ? że mnie ta moja intuicja tak baaaardzo zawiodła :-(
a moja tesciowa jutro bedzie znowu mówić, ze nie jest babcią tylko żoną dziadka :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny ...mam do Was wielką prosbę ...
Na Nk poleciłam wam profil uzytkownika ....próbujemy zainteresować osoby odpowiedzialne w naszym kraju ludźmi z chorobą taka jak ma moja mama które sa pozostawione sobie samym i nie moga liczyc na żadną pomoc ....gdybyście mogły dołączc ten profil do swoich znajomych doda nam to wiary że jest to mozliwe...że może nam sie cos uda ...
To rzadka choroba , mało kótry lekarz o niej wie dlatego bardzo nam zalezy na jakimś ruchu ...jesli nie jest to dla Was problem to będę bardzo wdzięczna:zawstydzona/y:

Anufifi poleciłam już ten profil. Nic o tym nie wiem ale bardzo współczuje Twojej mamie i Twojej rodzinie :-(

Sylwuś wiem, ale jakoś serce się kroi. Dziwnie się czuje jako mama dwóch chłopców ale jak patrzę na zdjęcia dzieci Anufifi to faktycznie może być super !!! :-):sorry2::sorry2:

witam ponownie,ja anufifi nic tam nie dostalam na naszej klasie,jezeli bede miec ten profilek polece go innym bez problemu

bereshka gratuluje chlopczyka i jakie masz imie dla niego jezeli nie ma emilki,fajnie ciesz sie chlopaki sa super,ja mam trzech sa znakomici..widzisz to ja bylam w 18 tyg i mi nie powiedzial co jest a tu u ciebie zobaczyl,u mnie tez zobaczyl w 16 tyg u ercana jajeczka i jest ercan..ciekawe co u mnie powie 8.4.

Cześc dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze:zawstydzona/y:

wchodze na BB bo chciałam poczytac jak tam to planowanie ....
KIKi widze ze niedowiedziałas sie co tam w brzuszku nosisz ale wiesz co jak nic niewidziała lekarka to wg mnie dziewczynka bedzie bo siusiaka by juz zobaczyła...:tak:wiec życze Ci tego z całego serca to już Twoje 4 dzieciątko za samo to zasługujesz na nią!!!

Bershka a Twoja wiadomośc zbiła mnie z nóg kochana U Ciebie byłam pewna na 200% dziewczynki.... moze lekarz sie pomylił moze to była pepowinka miedzy nózkami..... jakie miałas usg zwykle czy w obrazie 3D.... u mnie lekarz niemiał wątpliwosci po paru sekundach powiedział ze to zdrowy chłopczyk bedzie :-)
i też poczułam w pierwszym momencie to co ty pewnie czujesz ale trwało to tylko jeden dzien a teraz jestem szczesliwa i niezamieniłabym Alanka na dziewczynke:-)
wogole ostatnio poszłam sobie na zakupy ubranek dla niego nakupiłam dwie reklamowki takich dla noworodka i niemoge sie na nie napatrzyc takie są piekne...
co do mojego Oliwerka to on od poczatku mowił ze chce braciszka i niebyło opcji zeby było inaczej i spełniło sie jego marzenie.... teraz całuje mnie po brzuszku głaska i mowi do małego.... nawet czasami spiewa hehe

pozdrawiam reszte dziewczyn i zycze wszystkiego dobrego:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwuś STO LATEK dla Kacperka, imię sliczne ale w rodzinie już jest :wściekła/y: najlepsze imiona zawsze są rozchwytywane :-)

Agnieszka u mnie tez identycznie jak u Ciebie. Moj Oli nie chciał słyszeć o dziewczynce no i ma swojego braciszka. Miałam robione 2D i widziałam dokładnie siusiaka a lekarz powiedział, ze płeć nie zmieni się. A mnie przejdzie pewnie tak jak Tobie-jutro :tak:;-)

Do góry