reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
najwazniejsze ,że jest z Wami, a jak jest to powinno się ułożyć, teraz najważniejsze jest dziecię
ale jeszcze troszkę i przyjedziesz tutaj:-)

Witam z Syberii :((
Anufifi.. mam nadzieje ze sie przespalas i dzis juz troszke lepiej;-).. Caluje mocno Kochana ..jestesmy tu wszystkie z Toba... i nosek do gory :tak:;-)
Mnie zasypalo totalnie ..az wyc mi sie chcialo jak rano poszlam psa wyprowadzic:baffled: zalamka normalnie :crazy:
Caluje mocno Was wszystkie jak to Aga pisze cala Bande BB :-D:-D
Milego dnia Dziewczynki:)

Witam :-) ale jestem dziś niewyspana :baffled::baffled::baffled: Kacper budził się w nocy i wkońcu spał z nami po czym jestem poobijana i niewyspana :baffled:

ale dobrze że dziś piątek!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Anufifi kochana tak mi przykro Zobacz załącznik 122810 Zobacz załącznik 122810 Zobacz załącznik 122810 ale pamietaj że póki jest choć cień nadziei to jeszcze nic straconego! :tak::tak::tak:a może właśnie pęcherzyk pęknie, nie możesz się poddawać :no: wiadomo że wszystko całe nasze życie jest zapisane tam u Boga ale to nie znaczy że nie możesz próbować, czasami gdy już tracisz wszystkie nadzieje to właśnie staje się cud i ja będe się modliła dla Ciebie o ten cud!!! :tak::tak::tak: Póki co przytulam Cię mocno 14.gif Buziaczki....

Ptasiorek a co u Ciebie???

Gosia wiem że się martwisz, bo ja tez na Twoim miejscu bym się martwiła, ale mam nadzieje że ten nowy gin Cię troche uspokoi, wierzę że wszystko będzie dobrze!!! :tak::tak::tak:

Kiki nie wiem dokładnie co tam się u Was dzieje, może nie jest teraz najlepiej, może nie jest tak jak dawniej, ale przecież kochacie się i pomyśl, że jak teraz to przetrwacie, to później już wszystko przetrwacie. A w każdym nawet najlepszym małżeństwie są kryzysy. Życzę aby Wam się wszystko dobrze ułożyło! :tak::tak::tak:

Pyszczek a Ty jak się czujesz dzisiaj??? nadal męczą Cię mdłości i .....? Tulam Cię Zobacz załącznik 122812

Pozostałe dziewczynki i wszystkie Was pozdrawiam bardzo gorąco! Buziaczki!!! kiss.gif

Czesc Kokoszki :)
23_129_5.gif

Anufifi- napisalam ci na 28dni
Sylwia Zabijesz mnie ale ja bym sobie chetnie poodśniezala ;))))) Lubie sniezek....i zimę w górach..moja Kochana po prostu marudzisz :))));-);-);-)
U nas nocka minela spokojnie...wieczorem upajam sie winkiem z moją Frend :) wiec spalam jak susel.....a tak liczylam na stosunkowo udaną noc i dooopa ..chrapalam glosniej niz mąż :))))):-D:-D

witam
Anufifi jak się czujesz dzisiaj ? Wiesz, moze to jest tak, ze jak sięodpuszcza nie majuż nadziei to szybciej się w ciązę zachodzi. Słyszałam już wiele takich historii
Bardzo mi przykro, ze taka załzawiona wyszłaś od ginka ale wiesz może pęknie Ci sam ten pęcherzyk. Poza tym nie zrouzmiałam, jak wytniesz mięśniaka nie będzie szans na ciąże czy jak będziesz wciaż go mieć?Tulę mocno!

Beti szczęściaro jedna, dwójka fajnych dziewczyn w dorastajacym wieku, które będą mogły Ci pomóc przy małym chłopczyku :tak::tak:

Czarodziejko nie odpowiedziałaś mi na pytanie :wściekła/y:;-) co to za herbatka z tym kwiatkiem ? Ja taką chcę do domu. Wiem, ze to gifek ale Ty taka swiatowa dziewczyna jesteś i moze wiesz jak i gdzie sie kupuje taką herbe :tak::-D

Kiki Dziękuje słonko, ze się pytasz o moje samopoczucie. U mnie o wiele lepiej. Dzisiaj mam wizytę u lekarza o 18.30 i jakoś mam stracha czy wszystko jest ok po tych moich przejsciach z osłabnieciami. Odebrałąm wyniki badań i wyszło mi, ze potas i sód w normie, hemoglobina tradycyjnie zaniżona i w moczu nie mam już bardzo licznych bakteri lecz liczne :-(
A Ty już taka jesteś pewna, ze u Ciebie chłopczyk ? Chciałabym już znac płeć ale dzisiaj tonie wiem czy coś podpatrzy

no nic, na kolejnej wizycie będzie już w okolicach 18-19 tyg wiec prawdpodobieństwo poznania płci będzie większe.

Przewertowałam 16 napisanych kartek przez Was :szok::-)

Miłego dnia

hej babeczki!!
Anufifi nie poddawaj sie jeszcze skoro jajko jest wiec moze peknie...trzeba miec nadzieje...ja wierze ze Ci sie uda!!

Paula ogladalam zdjecia Twoje na nk zarabiste masz wlosy ja tez takie chce...a to autko dla synka rewelacja corce chcialam tez taki kupic!!ten twoj to na akumulator jest czy na pedaly??

Bershka moze jednak zobaczysz dzis plec:-)

A ja dzis juz lepiej sie czuje nic mnie nie boli po bokach...Paula ja do nowego gina ide dopiero w srode wiec jeszcze pare dni...a Ty kiedy idziesz??i jak Twoje samopoczucie??

Jutro juz weekend wiec odpoczynek,tez po pracy odrazu klade sie aby fasolka mogla odpoczac!!:-):-):-)

reklama
Paula ja również pozwoliłam sobie Ciebie zaprosić na NK :zawstydzona/y:
Gosia no nie wiem ale jak pewnie dziś zobaczy to jedynie siusiaka :-D

Do góry