reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak mi powiedzieli. W ten sam dzień nie mogli zrobić, bo byłam po 15 i tak uprosiłam, żeby mi pobrali krew o tej porze ... Tak to jest w malutkich miasteczkach :)
W czwartek to już będziesz wiedziała że na pewno jesteś w ciąży bo już będzie po terminie @. W sumie jak się nic nie działo wcześniej... to tej bety nie trzeba robić. Wcześnie Ci wyszedł ten test pozytywny bo aż 2 dni przed @ i chyba nie robiłaś z porannego moczu? To mnie dopiero wyszedł test 2 dni po terminie miesiączki. Teraz pomyśl o tym zeby się zapisać na wizytę do lekarza, ja poszłam za wcześnie I nie było jeszcze widać zarodka, poszłam 3 i pół tygodnia po owulacji, gdybym poszła 3 dni później to by już było widać serduszko, niewarto się spieszyć z 1 wizytą

reklama
W czwartek to już będziesz wiedziała że na pewno jesteś w ciąży bo już będzie po terminie @. W sumie jak się nic nie działo wcześniej... to tej bety nie trzeba robić. Wcześnie Ci wyszedł ten test pozytywny bo aż 2 dni przed @ i chyba nie robiłaś z porannego moczu? To mnie dopiero wyszedł test 2 dni po terminie miesiączki. Teraz pomyśl o tym zeby się zapisać na wizytę do lekarza, ja poszłam za wcześnie I nie było jeszcze widać zarodka, poszłam 3 i pół tygodnia po owulacji, gdybym poszła 3 dni później to by już było widać serduszko, niewarto się spieszyć z 1 wizytą

Do góry