No to może się udało jutro już powinna spaść temp gdyby jednak się miało nie udać...Wydaje mi się, że ostatnie starania były nawet dzień przed owulacją. ( Mówię, że wydaje mi się, bo przypuszczam tylko kiedy miałam owu jak zwykle na podstawie bólu owulacyjnego) i do tego czasu starania były co 2 dzień
reklama
laurelle
Fanka BB :)
Mój mąż do niedawna mówił, że tylko dwójka dzieci wchodzi w grę, żeby odchować do 35-40 roku życia a ostatnio zaczął mówić, że zobaczymy co życie przyniesie także może i u Was się coś zmieni. Z tym, że my zaczynamy zaraz starać się o drugie dopieroSuper, dziękuję za wiadomość
A starsze nie są zazdrosne? Cieszyły się na rodzeństwo?
U mnie narazie dzieci mają 5 i 2 lata więc różnica wieku byłaby mniejsza. Plus taki że może lepiej by się dogadywali i razem bawili, minus - no właśnie mała różnica więc dużo wysiłku przynajmniej na początku. Chętnie bym zaczekała trochę, żeby różnica byłaby podobnie jak u ciebie, ale nie wiem czy wtedy w ogóle się zdecyduje, czy będzie mi się chciało wracać do pieluch. A mąż też mówi że jeszcze maks 2 lata daje bo nie chce dzieci po 40-stce.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Nie wytrzymałam do środy. Przed chwilą zrobiłam test ciążowy. 2 kreski muszę dojść do siebie, bo póki co wielki szokNo to może się udało jutro już powinna spaść temp gdyby jednak się miało nie udać...
Załączniki
Patii26
Super, gratulacjeNie wytrzymałam do środy. Przed chwilą zrobiłam test ciążowy. 2 kreski muszę dojść do siebie, bo póki co wielki szok
W takim razie zapraszamy do grupy czerwcowe kreski
Wow!! Brawo! Gratuluję!Nie wytrzymałam do środy. Przed chwilą zrobiłam test ciążowy. 2 kreski muszę dojść do siebie, bo póki co wielki szok
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Jutro polecę na betę. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Teraz cieszę się chwilą.Wow!! Brawo! Gratuluję!
laurelle
Wow! Gratulacje! <3 <3 trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze! Zostań z nami! <3Nie wytrzymałam do środy. Przed chwilą zrobiłam test ciążowy. 2 kreski muszę dojść do siebie, bo póki co wielki szok
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Wow! Gratulacje! <3 <3 trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze! Zostań z nami! <3
reklama
laurelle
Jestem mega ciekawa kto u Ciebie zamieszkał
Podziel się: