reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Właśnie też się zdziwiłam, że tak szybko wyszedł mi ten test, bo aż 2 dni przed spodziewana miesiączka. W ciąży z synkiem robiłam 2 dni przed i nie wyszło. Do lekarza się zapisałam na 17 czerwca, to już będzie 6 tydzień . Z synem poszłam za szybko, nie było jeszcze zarodka, bo to był 4 tydzień. Także teraz już wiemy więcej za 2 razem :)

reklama
Właśnie też się zdziwiłam, że tak szybko wyszedł mi ten test, bo aż 2 dni przed spodziewana miesiączka. W ciąży z synkiem robiłam 2 dni przed i nie wyszło. Do lekarza się zapisałam na 17 czerwca, to już będzie 6 tydzień . Z synem poszłam za szybko, nie było jeszcze zarodka, bo to był 4 tydzień. Także teraz już wiemy więcej za 2 razem :)
Beta 50,5. Badanie robiłam pod koniec 3 tygodnia. Przedział 3 tygodnia to 5,8-71.2. Dzisiaj zrobiłam powtórkę badania ;) miałam z rana bardzo delikatne różowe plamienie zauważalne na papierze toaletowym. Z synem miałam plamienie implantacyjne już przed datą spodziewanej miesiączki i było dużo mocniejsze. Mam nadzieję, że to tylko to, oczywiście już stres 😱☺️

Beta 50,5. Badanie robiłam pod koniec 3 tygodnia. Przedział 3 tygodnia to 5,8-71.2. Dzisiaj zrobiłam powtórkę badania ;) miałam z rana bardzo delikatne różowe plamienie zauważalne na papierze toaletowym. Z synem miałam plamienie implantacyjne już przed datą spodziewanej miesiączki i było dużo mocniejsze. Mam nadzieję, że to tylko to, oczywiście już stres 😱☺️
Na pewno wszystko będzie ok. Jutro będziesz miała wynik bety?

My ok. 22 tydzień, rośnie chłopczyk 445 gramów. A Ty jak się czujesz?u mnie zaczęło się w 5 tygodniu i trwało do około 12 tc mdłości, zawroty głowy, apetyt, ogólne osłabienie.

reklama
Do góry