reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2 dc, zaczęłam brać saw palmetto😁 poprzedni cykl pięknie mi się pokrył z testami owulacyjnymi co do dnia, więc jestem optymistycznie nastawiona. A Ty jak tam? 😄
Jutro lub za 2 dni powinnam dostać miesiączkę. Wprowadzam suplementację, testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Mniej więcej wiem jak ten mój cykl wygląda, ale teraz będę wszystko zapisywać :) no i stosuję bardzo dietę 😁😁😁

reklama
Jutro lub za 2 dni powinnam dostać miesiączkę. Wprowadzam suplementację, testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Mniej więcej wiem jak ten mój cykl wygląda, ale teraz będę wszystko zapisywać :) no i stosuję bardzo dietę 😁😁😁
Ja właśnie korzystam z ovufrend i tak się wkręciłam, że zapisuje wszystkie objawy łącznie z bólem głowy 😅😅 ale im dłużej myślę o staraniach, tym się bardziej stresuje, pewnie dlatego, że bardzo mi zależy

Halo dziewczyny. Zrobiłam test. Dziś wyraźne dwie kreski. Wczoraj i przedwczoraj były starania. To znaczy że dziś już pas? Bo na instrukcji testu jest napisane że owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48h od pozytywnego wyniku.

Halo dziewczyny. Zrobiłam test. Dziś wyraźne dwie kreski. Wczoraj i przedwczoraj były starania. To znaczy że dziś już pas? Bo na instrukcji testu jest napisane że owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48h od pozytywnego wyniku.
Ja bym pasowała, bo synka zrobiłam 24 przed owulacją :)

A skąd wiesz ze 24h przed owu?
Miałam ból owulacyjny baaardzo mocny i jak kilka miesięcy wcześniej byłam u ginekologa to sprawdzić to powiedział, że przy tym bólu pęka mi pęcherzyk i jest owulacja, więc wiedziałam :) też robie od kilku miesięcy testy i mi się mega sprawdzają bo niestety ból owulacyjny po urodzeniu syna minął i teraz już nie wiem dokładnie kiedy mam owulacje, więc pomagam sobie testami i obserwacją :)

reklama
Do góry