reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2 dc, zaczęłam brać saw palmetto😁 poprzedni cykl pięknie mi się pokrył z testami owulacyjnymi co do dnia, więc jestem optymistycznie nastawiona. A Ty jak tam? 😄
Jutro lub za 2 dni powinnam dostać miesiączkę. Wprowadzam suplementację, testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Mniej więcej wiem jak ten mój cykl wygląda, ale teraz będę wszystko zapisywać :) no i stosuję bardzo dietę 😁😁😁

reklama
Jutro lub za 2 dni powinnam dostać miesiączkę. Wprowadzam suplementację, testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Mniej więcej wiem jak ten mój cykl wygląda, ale teraz będę wszystko zapisywać :) no i stosuję bardzo dietę 😁😁😁
Ja właśnie korzystam z ovufrend i tak się wkręciłam, że zapisuje wszystkie objawy łącznie z bólem głowy 😅😅 ale im dłużej myślę o staraniach, tym się bardziej stresuje, pewnie dlatego, że bardzo mi zależy

Halo dziewczyny. Zrobiłam test. Dziś wyraźne dwie kreski. Wczoraj i przedwczoraj były starania. To znaczy że dziś już pas? Bo na instrukcji testu jest napisane że owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48h od pozytywnego wyniku.

Halo dziewczyny. Zrobiłam test. Dziś wyraźne dwie kreski. Wczoraj i przedwczoraj były starania. To znaczy że dziś już pas? Bo na instrukcji testu jest napisane że owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48h od pozytywnego wyniku.
Ja bym pasowała, bo synka zrobiłam 24 przed owulacją :)

A skąd wiesz ze 24h przed owu?
Miałam ból owulacyjny baaardzo mocny i jak kilka miesięcy wcześniej byłam u ginekologa to sprawdzić to powiedział, że przy tym bólu pęka mi pęcherzyk i jest owulacja, więc wiedziałam :) też robie od kilku miesięcy testy i mi się mega sprawdzają bo niestety ból owulacyjny po urodzeniu syna minął i teraz już nie wiem dokładnie kiedy mam owulacje, więc pomagam sobie testami i obserwacją :)

reklama
Do góry