Bolilol
Fanka BB :)
nie nie, za dobrze się tu bawięI może pora zmienić forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie nie, za dobrze się tu bawięI może pora zmienić forum?
Nie, nie ma wpływuDziewczyny dziś zainteresowałam się tematem czy przebyta toksoplazmoza może mieć wpływ na płeć dziecka i powiem wam że większość kobiet z tego forum na innym wątku dotyczącym toksoplazmozy urodziła chlopcow.
To są tylko ciekawostki, możemy przeczytać nie koniecznie trzeba w to wierzyć...faktycznie, to bardzo ciekawe, że wśród par mających dwoje dzieci połowa ma chłopca i dziewczynkę, a połowa dwoje dzieci jednej płci to naprawdę zmienia postać rzeczy, jest wyjątkowo odkrywcze
A jeszcze bardziej interesujące jest to, że facet może nie wiedzieć jak się obecnie rozkłada proporcja pomiędzy urodzeniami chłopców i dziewczynek, ale jego plemniki to wiedzą. I wiedzą, że musi wygrać plemnik, z którego będzie chłopiec, żeby proporcja została zachowana
Też myślę, że najrozsądniej dla spokojności lepiej przeczekać ten cykl. To tylko miesiac, a jak jesteś chora i osłabiona nie ma sensu ryzykować moim zdaniem. A grudzień będzie piękny w staraniach i może cosik z tego będzie a tak odbiegając, robiłaś test? Skoro miesiączka się spóźnia 3 dni to może warto sprawdzić, chociaż mówiłaś, że tamten cykl się przesunął to pewnie dlategoMiałam się zacząć starać o dzidziusia w tym cyklu, jednak miesiączka spóźniła mi się 3 dni, kolejny problem taki który bardziej mnie martwi to przypałętał się jakiś wirus i od 4 dni leżę rozłożona, gorączki nie zbyt wysokie, ale mam wieczorem około 38 już 4 dzień, trochę boli gardło, osłabienie, i zupełny brak apetytu. Napewno z tego wyjdę.. ale starania już za parę dni zastanawiam się czy nie dać sobie spokoj w Tym cyklu, żeby dziecko napewno było zdrowe, może lepiej przeczekać i doprowadzić się do pełni zdrowia...
.Też myślę, że najrozsądniej dla spokojności lepiej przeczekać ten cykl. To tylko miesiac, a jak jesteś chora i osłabiona nie ma sensu ryzykować moim zdaniem. A grudzień będzie piękny w staraniach i może cosik z tego będzie a tak odbiegając, robiłaś test? Skoro miesiączka się spóźnia 3 dni to może warto sprawdzić, chociaż mówiłaś, że tamten cykl się przesunął to pewnie dlatego
Aaa Oki. Źle doczytałam. To poczekaj lepiej miesiącNie, ja mam teraz normalnie 4 dc.
2 dc, zaczęłam brać saw palmetto poprzedni cykl pięknie mi się pokrył z testami owulacyjnymi co do dnia, więc jestem optymistycznie nastawiona. A Ty jak tam?Ale się zrobiła cisza. Dziewczyny, jakieś nowości ? Obserwacje ?