Zapewne możesz mieć rację i ja też przypuszczam że to jest bardzo różnie, ale pomyślałam sobie że nic nie szkodzi spróbować...no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Ja też uważam, że nie ma nic złego w tym, żeby spróbować. A poza tym myślę, że coś jest na rzeczy, skoro powstały takie założenia odnośnie planowania płciZapewne możesz mieć rację i ja też przypuszczam że to jest bardzo różnie, ale pomyślałam sobie że nic nie szkodzi spróbować...
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Ja dopiero jestem w trakcie zamawiania. A czy ten sok nasi mężowie też powinni pić ?Tymbardziej, że żadna z nas krzywdy nikomu tym nie zrobi i każde dziecko będziemy kochać. A pijecie sok żurawinowy? Podobno powinno się 40ml dziennie
Tak też powinni, można przyjmować w tabletkach, ale tak sobie myślę, że i tak tych kapsułek tyle łykamy to szkoda wątroby i lepiej sok wypićJa dopiero jestem w trakcie zamawiania. A czy ten sok nasi mężowie też powinni pić ?
A Ty kiedy będziesz się starać?Ja dopiero jestem w trakcie zamawiania. A czy ten sok nasi mężowie też powinni pić ?
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Zacznę chyba w marcu.A Ty kiedy będziesz się starać?
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
A jeszcze odnośnie metody babydust , współżycie 2-3 dni przed owu i to ma być jeden stosunek po miesiączce. Inne teorie z kolei mówią, że żeby była dziewczynka należy współżyć po miesiączce aż do 2-3 dni przed owulacją dość często, nawet codziennie. Co myślicie ?
Ja mam synka z 1 stosunku, więc teraz robię na odwrót i codziennie od @ do 2-3 dni przed owu I zobaczymyA jeszcze odnośnie metody babydust , współżycie 2-3 dni przed owu i to ma być jeden stosunek po miesiączce. Inne teorie z kolei mówią, że żeby była dziewczynka należy współżyć po miesiączce aż do 2-3 dni przed owulacją dość często, nawet codziennie. Co myślicie ?
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Czyli starsze metody wygrywają też raczej będę się tego trzymaćJa mam synka z 1 stosunku, więc teraz robię na odwrót i codziennie od @ do 2-3 dni przed owu I zobaczymy
Podziel się: