No chyba, że jesteś w tym procencie kobiet, które mają owulacje po 8h od pozytywnego piku, a to może powiedzieć tylko monitoring u ginaNo to ja raczej myślałam że ten peak wskazuje największy poziom LH i wtedy jest owulacja, ale jeśli nie jest tak i owulacja może przyjść dopiero po 36h to chyba starając się o dziewczynkę można śmiało zaprzestać seksu dopiero w dzień w którym wystąpi ten peak
reklama
Teoretycznie, ale próbuj ja mam trochę więcej czasu to poobserwuje się trochęPiszą tu że po Tym pozytywnym teście owu powinna wystąpić na 24-36h. Czyli wszystko jest niby bardzo proste...
olka11135
Fanka BB :)
Piszą tu że po Tym pozytywnym teście owu powinna wystąpić na 24-36h. Czyli wszystko jest niby bardzo proste...
O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja
O żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.
Niestety niby jest tak że plec zależy od mężczyzny i nie mamy na nią wpływu, ale trzymając się tych założeń okazuje się że to właśnie od nas zależy..O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja
Tylko uważaj z wapniem, w dużych ilościach jest szkodliwyO żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.
Podziel się: