milla01
Fanka BB :)
Wiem Kochana…ale to chyba nierealneMoje gratulacje !!! Rośnijcie zdrowo i dobrze wiesz czego Ci życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem Kochana…ale to chyba nierealneMoje gratulacje !!! Rośnijcie zdrowo i dobrze wiesz czego Ci życzę
To za chwile poznasz płeć chyba,ze miałaś nifty i już znaszaktualnie w 11
Na pewno nie. Byłam dzisiaj u gina i widać mikroskopijny pęcherzyk ciążowy,beta 770,wiec raczej niemożliwe.A jesteś pewna że w ciąże nie zaszłaś w poprzednim cyklu? 29-30 dnia kreski są jednak raczej dalej blade. Mi mocna - taka jak testowa - pokazuje się przy becie kilka tysięcy.
nifty zrobiłam w poniedziałek, czekam na wynikiTo za chwile poznasz płeć chyba,ze miałaś nifty i już znasz
A masz zdjęcie z 6tyg? Sprawdzałas płeć wg Ramzi?nifty zrobiłam w poniedziałek, czekam na wyniki
tak, mam i wyszło że będę mieć trochę dziewczynki a trochę chłopczyka , zdania były podzieloneA masz zdjęcie z 6tyg? Sprawdzałas płeć wg Ramzi?
czyli dalej niewiadomotak, mam i wyszło że będę mieć trochę dziewczynki a trochę chłopczyka , zdania były podzielone
Megi!!! Ale dobrze Cię widziec!Moje gratulacje !!! Rośnijcie zdrowo i dobrze wiesz czego Ci życzę
Gratulacje!! Powiem Ci ze masz duże szanse na córeczkę! Wlasnie bez planowania często się udaje - my nie planowaliśmyNa pewno nie. Byłam dzisiaj u gina i widać mikroskopijny pęcherzyk ciążowy,beta 770,wiec raczej niemożliwe.
Masz już wyniki?nifty zrobiłam w poniedziałek, czekam na wyniki