reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratulacje!! Powiem Ci ze masz duże szanse na córeczkę! Wlasnie bez planowania często się udaje - my nie planowaliśmy :)
Kochana,ja to wręcz unikałam możliwość zajścia w tym miesiącu 🙈🤣 I nie wiem jak to się stało. Chciałam spróbować w tym cyklu. No ale los zdecydował za mnie. Nie nastawiam się,strasznie smakuje mi mięso :) jakieś takie pro-chłopięce mi się to wydaje.
Choć ja tez zawsze się śmiałam,ze wszystkie wpadki wsrod rodziny i znajomych dały w efekcie dziewczynki,a planowani to sami chłopcy

reklama
No hej. Byłam u gin w 12+2tc. Na podstawie wyrostka próbowała ocenić ale nie jest to jednoznaczne. Teraz mam wizytę w 15 tyg z kawałkiem więc może czegoś się dowiem. Ale tak się stresuje.
I kogo typował z wyrostka, u mnie dziewczynkę od razu w 12vtygodniu zdecydowanie określił i jak do tej pory już 32 tydzień i dalej się sprawdza 😀🎀

Kochana,ja to wręcz unikałam możliwość zajścia w tym miesiącu 🙈🤣 I nie wiem jak to się stało. Chciałam spróbować w tym cyklu. No ale los zdecydował za mnie. Nie nastawiam się,strasznie smakuje mi mięso :) jakieś takie pro-chłopięce mi się to wydaje.
Choć ja tez zawsze się śmiałam,ze wszystkie wpadki wsrod rodziny i znajomych dały w efekcie dziewczynki,a planowani to sami chłopcy
Oj powiem ci ze jedyna ciąża w której mięso zagryzalam miesem to ta z córka 🤫 przy synach odrzuciło mnie totalnie a tym razem byłam całkowicie mięsożerna a to tym bardziej dziwne, ze przed ciąża praktycznie mięsa nie jadłam! Za to warzywa były na nie, jedyne warzywa które jadłam to frytki z ziemniaków 😂 sama siebie nie poznawałam, jakby mi ktoś wgrał inne oprogramowanie!

Oj powiem ci ze jedyna ciąża w której mięso zagryzalam miesem to ta z córka 🤫 przy synach odrzuciło mnie totalnie a tym razem byłam całkowicie mięsożerna a to tym bardziej dziwne, ze przed ciąża praktycznie mięsa nie jadłam! Za to warzywa były na nie, jedyne warzywa które jadłam to frytki z ziemniaków 😂 sama siebie nie poznawałam, jakby mi ktoś wgrał inne oprogramowanie!
A to ciekawe… ja przy chłopcach słodkie,a teraz nie mogę

Mnie w ciąży z córką totalnie odrzuciło od mięsa tzn. ja już byłam wtedy wegetarianką (teraz jestem weganką) ale to mięso śmierdziało mi strasznie. Zawsze mi śmierdzi, ale nie aż tak :D

Megi!!!❤️ Ale dobrze Cię widziec!
Co u was słychać? Staracie się?
U mnie Emilka ma już prawie 4 miesiące 🙈

Przede wszystkim to gratulacje dla Ciebie :) ciesze się, że Wam się udało i jest wszystko dobrze :)
To prawda, nie było mnie tu 100 lat 😉
My stoimy w miejscu. Mam PCOS i prawdopodobnie endometriozę. Więc.. jest jak jest. Międzyczasie miałam biochemiczną i tyle u mnie. Na pocieszenie kupiliśmy kota 😉

reklama
Do góry