Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Synuś Krótki, gruby nub układający się w stosikJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synuś Krótki, gruby nub układający się w stosikJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
Gratuluję kochana! Jak poród? Wszystko w porządku?Hej. Wieki mnie tu nie było. Może mnie pamiętasz?? moja trzecia ciąża tez zupełnie inna była a trzeci syn jak u Ciebie. Mały urodził się 26 lutego. 3740g.
powodzenia dla wszystkich starających się!
Tak, był wielokrotnie poruszany, u jednych się zgadzał, u innych nie...wiec obalilysmy te metodęNa pewno temat chińskiego kalendarze się już tu przewijał. Ale czy korzystaliście z tego ogólnego, czy z tego wydawanego na konkretny rok? Niby się nie sprawdza ale co sprawdzę z koleżankami ich dzieciaki to się zgadza.
A możesz podesłać link do tego, który Wam się zgadza?Na pewno temat chińskiego kalendarze się już tu przewijał. Ale czy korzystaliście z tego ogólnego, czy z tego wydawanego na konkretny rok? Niby się nie sprawdza ale co sprawdzę z koleżankami ich dzieciaki to się zgadza.
ChłopczykJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
ChlopczykJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
Trzymam kciuki żeby się udałohejo ale tu cisza..... Co tam u Was dziewczyny! .Ja mam, tak jak mowilam, ostatni cykl staraniowy takze prosze trzymac kciukasy
o jaaaaaaaaaa jak ten czas leci!!! te ostatnie miesiace zawsze sie tak dluza. Ale bedzie dobrze!! Przeslij troche swojego rozu ))Trzymam kciuki żeby się udało
Ja na dniach zaczynam 26tc, zostało 3 m-ce i już nie możemy się doczekać przytyłam póki co 2kg, więc myślę że do końca ciąży powinno być ok 7kg na plusie mała na ostatnim badaniu ważyła 513g, następna wizyta dopiero po świętach