Przesyłam różowe fluidki jakie te rzeczy dla dziewczynek są piękne, normalnie dla małej mam już prawie wszystko, siebie jeszcze muszę tylko wyposażyć w rzeczy higieniczne, biustonosze i jesteśmy gotoweo jaaaaaaaaaa jak ten czas leci!!! te ostatnie miesiace zawsze sie tak dluza. Ale bedzie dobrze!! Przeslij troche swojego rozu ))
reklama
biore, biore )))Przesyłam różowe fluidki jakie te rzeczy dla dziewczynek są piękne, normalnie dla małej mam już prawie wszystko, siebie jeszcze muszę tylko wyposażyć w rzeczy higieniczne, biustonosze i jesteśmy gotowe
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też tak sobie wyliczałam do 7 miesiąca miałam 3kg na plusie, skończyłam z 12! Mimo diety cukrzycowej .. I jak po porodzie zrzuciłam 8 , tak później znowu przytyłam i 6 do zrzucenia cały czasTrzymam kciuki żeby się udało
Ja na dniach zaczynam 26tc, zostało 3 m-ce i już nie możemy się doczekać przytyłam póki co 2kg, więc myślę że do końca ciąży powinno być ok 7kg na plusie mała na ostatnim badaniu ważyła 513g, następna wizyta dopiero po świętach
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie?
Ja też dieta cukrzycowa w pierwszej ciąży przytyłam 6kg, w drugiej 7kg, to może teraz będzie podobnie na razie się tym zbytnio nie przejmujęTeż tak sobie wyliczałam do 7 miesiąca miałam 3kg na plusie, skończyłam z 12! Mimo diety cukrzycowej .. I jak po porodzie zrzuciłam 8 , tak później znowu przytyłam i 6 do zrzucenia cały czas
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie?
Hope_2807
Fanka BB :)
Dziękuję, miałam cesarkę i niestety problemy z raną bo mi się rozeszła tydzień po. I do dzisiaj się bujam z tym. Antybiotyki trochę pomogły i czekam aż się zabliźni. Albo oni będą coś z tym robić. Najpierw musi się do końca ropa wylać.Gratuluję kochana! Jak poród? Wszystko w porządku?
Moje najmłodsze Szczęście już pół roczku ma, dwa zęby, zero włosów, humorki po Mamusi , łatwo nie jest
Mały w porządku. Rośnie. Starsi w nim zakochani. Spokojny jak chłopcy. Aż dziwne bo ja nerwus. W ciąży tez się strasznie denerwowałam wszystkim. Co do włosków to tez ma najmniej z całej trójki. A ja pierwszy raz w życiu zgagę miałam najmniejszy i najkrótszy się urodził.
9 kwietniaTeż tak sobie wyliczałam do 7 miesiąca miałam 3kg na plusie, skończyłam z 12! Mimo diety cukrzycowej .. I jak po porodzie zrzuciłam 8 , tak później znowu przytyłam i 6 do zrzucenia cały czas
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie
O to w moje urodziny9 kwietnia
ooo to wszystkiego najlepszego Chociaz powiem Wam, ze jakos srednio to widze. Ten cykl mam jakis pomieszany mega. 24 marca testy owu wykazaly pik, no i wczoraj znowu pik heh.O to w moje urodziny
Wiecie co to moze oznaczac?? Do tego od 3 dni napierdzielaja mi jajniki.
reklama
Nie mam takiego doswDziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci
Podziel się: