Dziekuje :*To powodzenia!
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
Kobietki, a któraś z Was korzystała ze specjalistow ds.planowania plci-w oparciu o naturalne metody?
Poniżej link z opisem:-)
planowanie płci -
Już od czasów starożytności ludzie próbowali zaplanować płeć potomstwa. Mówi o tym Stary Testament, Hipokrates, Chińskie Tablice i wielu innych wybitnych uczonych. W zależności od wyboru metody i skrupulatności wyliczeń osiągano swój cel. Dlatego współcześni badacze stworzyli metody...
www.polozna.com.pl
naciaganie ludzi... tak mysleKobietki, a któraś z Was korzystała ze specjalistow ds.planowania plci-w oparciu o naturalne metody?
planowanie płci -
Już od czasów starożytności ludzie próbowali zaplanować płeć potomstwa. Mówi o tym Stary Testament, Hipokrates, Chińskie Tablice i wielu innych wybitnych uczonych. W zależności od wyboru metody i skrupulatności wyliczeń osiągano swój cel. Dlatego współcześni badacze stworzyli metody...www.polozna.com.pl
Hope_2807
Hej. Wieki mnie tu nie było. Może mnie pamiętasz?? moja trzecia ciąża tez zupełnie inna była a trzeci syn jak u Ciebie. Mały urodził się 26 lutego. 3740g.A co do objawów to powtórzę: Moja trzecia ciąża była zupełnie inna od pozostałych. Wg mitów totalnie dziewczynkowa Starania też i nawet obrączka do dzisiaj wskazuje, że najmłodszy Synuś jest dziewczynką Także tego
powodzenia dla wszystkich starających się!
Warkoczyk97
Zaciekawiona BB
Kurde że są jeszcze ludzie którzy po zdjęciu usg w którym jak dla mnie nic nie widać, są w stanie wyłapać płećJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
kurcze, wyglada mi na chlopczyka.... ale to tak na 60 %Jak myslicie co w brzuchu mieszka ?
Papillonek1980
Ja obstawiam dziewczynkę z opcją zmiany na chłopca jeżeli to 12 tydzień. Nub potrafi się unieść w 13 tygodniu. Mój synek na 12 tyg miał długi i leżący nub.
A który to tydzień ciąży? Jak na moje to nub bardziej chłopięcyJak myslicie co w brzuchu mieszka ?
reklama
Truskawka11
Obstawiam chłopczyka, bo nub mknie ku górze . Chociaż u mojej szwagierki miał być chłopiec od początku, a niedawno się okazalo, ze czeka na dziewczynke;-) więc jeśli lekarze się mylą, to My interpretujac zdjęcie tym bardziej:-)Jak myslicie co w brzuchu mieszka ?
Podziel się: