U mnie były głosy podzielone z przewagą na dziewczynkę, będzie chłopak. Także raczej zgaduj zgadula.Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci
reklama
Czyli pozostaje mi czekać ale ciekawość zżera mnie nie powiem... zaraz będzie 10 tydzień u mnie wiec lada moment prenatalne co do ramzi to na zagranicznej grupie wychodzi dziewczynka a na polskiej chłopiec czuje się fatalnie, ciąża najgorsza jeśli chodzi o samopoczucie bo przy synach nie czułam ze chodzę w ciąży
Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci [emoji846]
Ja wrzucałam i wychodziła dziewczynka a będzie chłopczyk
Rozumiem a czy na zdjęciu zarodek był po prawej czy po lewej stronie?Ja wrzucałam i wychodziła dziewczynka a będz
Hej. Wieki mnie tu nie było. Może mnie pamiętasz?? moja trzecia ciąża tez zupełnie inna była a trzeci syn jak u Ciebie. Mały urodził się 26 lutego. 3740g.
powodzenia dla wszystkich starających się!
Gratuluję i życzę dużo pociechy z synka.
9 kwietnia
Kciuki za pozytyw.
Rozumiem [emoji846]a czy na zdjęciu zarodek był po prawej czy po lewej stronie?
Juz ci pokazuje zdjecie. Usg bylo dopochwowe. Wrzucalam na angielska strone.
princess_88
Fanka BB :)
Ja wstawiałam i mi się nie sprawdziło, ale dziewczyny nie zwracają uwagi na typ usg - dopochwowe czy przez brzuch. A wg tego co wyczytałam w necie to u mnie ramzi się sprawdził bo Usg dopochwowe = lustrzany obraz, czyli było dziewczynkowo. I będzie córka. Porownalam z chłopakami i faktycznie z nimi było na odwrot. Wrzuciłam na stronkę i powiedziały ze z ramzi dziewczynka a to było usg moich chłopców wiec totalnie na odwrot Haha!Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci
O super dziękuje tak według ramzi po prawej stronie dziewczynka- czyli po lewej stronie macicy wiec faktycznie się nie sprawdziłoJuz ci pokazuje zdjecie. Usg bylo dopochwowe. Wrzucalam na angielska strone.
Zobacz załącznik 1255384
reklama
A mogłabyś dodać zdjęcia? U mnie jak patrzyłam teraz na obraz usg podczas badania zarodek był cały czas po lewej stronie macicy a na zdjęciu które lekarz wydrukował jest po prawej czyli właśnie lustrzany obrazJa wstawiałam i mi się nie sprawdziło, ale dziewczyny nie zwracają uwagi na typ usg - dopochwowe czy przez brzuch. A wg tego co wyczytałam w necie to u mnie ramzi się sprawdził bo Usg dopochwowe = lustrzany obraz, czyli było dziewczynkowo. I będzie córka. Porownalam z chłopakami i faktycznie z nimi było na odwrot. Wrzuciłam na stronkę i powiedziały ze z ramzi dziewczynka a to było usg moich chłopców wiec totalnie na odwrot Haha!
Podziel się: