reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.

reklama
@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
Megi_Meg to moze dobrze ze zaszalas :))) z tego co Cie czytam to zbyt racjonalnie podchodzisz do tego a tak to po prostu bedzie co ma byc ;). Poza tym z tego co mowilas to masz diete zasadowa wiec jak cos to bedzie blue :))))

Megi_Meg to moze dobrze ze zaszalas :))) z tego co Cie czytam to zbyt racjonalnie podchodzisz do tego a tak to po prostu bedzie co ma byc ;). Poza tym z tego co mowilas to masz diete zasadowa wiec jak cos to bedzie blue :))))

Tak, dietę miałam i mam 90% zasadową, czekam na @ jak na szpilkach, temp. mam nadal podwyższoną. Co ja narobiłam 🤪🤪

Megi_Meg testowałaś??

Bardziej to ja chyba jestem przestraszona niż cierpliwa :) Brzuch niby już czuje jak na @ zresztą od tyg mam skurcze, ale moje piersi mi nie pasują bo mnie bolą i w biustonoszu się nie mieszczą, na dodatek jestem cała w pryszczach.
a moze po prostu zawirowania hormonalne. Ja tam jednak zycze niebieskiego pudru :)

reklama
Do góry