reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magic test negatywny, wiec czekamy za dwa dni na okres. Napisałam do lekarza,a swoją drogą wkraczam z acardem i suplementacja po miesiączce . Mój dr kazał do czasu wizyty zmienić kwas foliowy na inofolic. Ja mam medifolic.

Ostatnia edycja:
reklama
Magic test negatywny, wiec czekamy za dwa dni na okres. Napisałam do lekarza,a swoją drogą wkraczam z acardem i suplementacja po miesiączce . Mój dr kazał do czasu wizyty zmienić kwas foliowy na inofolic. Ja mam medifolic.
Anulka infolic to nic innego jak inozytol + kw. Foliowy 😉 tam jest chyba 2 g inozytolu w następnym cyklu musi się udać infolic i acard ułatwi sprawę ✊✊✊✊
A i dziewczyny kupcie sobie naprawdę ten krem z progesteronem bo on w sposób naturalny uzupełnia jego brak a te syntetyczne które się przyjmuje może czasami spowodować zablokowanie wytwarzania przez organizm swojego progesteronu a to jest naturalne i niewielkie ilości się wprowadza przez skórę no chyba że lekarz wam sam przepisuje od razu duphaston

No to nie będę zmieniać. inozytol 2razy? Bo już spisuje notatke na kartkę co jak ile brać😄 zurawit kupić? Czy to już bez znaczenia? I pomyśleć ,ze w lipcu bardzo chciałam kombinować na corke. Jednak z Bogiem i natura się nie wygra..ma inne plany. Teraz już zmieniłam tok myslenia,nie ma znaczenia płeć.Miloby mieć córkę, ale pragne zajść w ciążę..dziś się lekko podłamalam, ale od kilku dni czuje,że to nie ,,TO,, więc dramatu w rodzinie nie ma. Opowiadałam mężowi o Tobie , on też chce brać wszystko co pomoże..co wzmocni. Co jemu mogę polecic? Szyszki? Zuravit?( Bierze tylko magnez i wapno)

Ostatnia edycja:
No to nie będę zmieniać. inozytol 2razy? Bo już spisuje notatke na kartkę co jak ile brać😄 zurawit kupić? Czy to już bez znaczenia? I pomyśleć ,ze w lipcu bardzo chciałam kombinować na corke. Jednak z Bogiem i natura się nie wygra..ma inne plany. Teraz już zmieniłam tok myslenia,nie ma znaczenia płeć.Miloby mieć córkę, ale pragne zajść w ciążę..dziś się lekko podłamalam, ale od kilku dni czuje,że to nie ,,TO,, więc dramatu w rodzinie nie ma. Opowiadałam mężowi o Tobie , on też chce brać wszystko co pomoże..co wzmocni. Co jemu mogę polecic? Szyszki? Zuravit?( Bierze tylko magnez i wapno)
Inozytol możesz brać 1x dziennie całość wymieszać w napoju, żurawiną jak najbardziej bo zakwasza ale uwaga odstaw koniecznie po owu bo może wywołać poronienie.
Maz jak chcesz dzciewczynkowo to szyszki, zurawine, ole i Licorice do tego dieta mój brał mało mg i ca a i tak w badaniach miał go w górnej granicy musicie sobie porobić badania żeby wiedzieć z czym nie przesadzać

Inozytol możesz brać 1x dziennie całość wymieszać w napoju, żurawiną jak najbardziej bo zakwasza ale uwaga odstaw koniecznie po owu bo może wywołać poronienie.
Maz jak chcesz dzciewczynkowo to szyszki, zurawine, ole i Licorice do tego dieta mój brał mało mg i ca a i tak w badaniach miał go w górnej granicy musicie sobie porobić badania żeby wiedzieć z czym nie przesadzać
A ja brałam żurawinę cały.czas przez 7 mc przed zajsciem w ciążę. 😁

reklama
Inozytol można przez cały cykl ale ja bym zmniejszyła dawkę po owu w cyklach staraniowych, natomiast jak się nie staramy to ja brałam wszystko cały cykl tylko saw palmetto odstawiałam po owu

Do góry